Hur annullerar jag en bil Lease?

Avbryta en bil leasing är inte så enkelt som att betala en straffavgift och lämna över nycklarna. Att bryta ett leasingavtal innebär att avsluta ett juridiskt bindande avtal, och detta måste hanteras på rätt sätt för att skydda din kreditvärdighet och plånbok. Om du vill bryta ditt hyresavtal har du tre alternativ, och en av dessa du skulle ha behövt för att planera för när hyresavtalet undertecknas. Brist Försäkring

Det bästa sättet du kan skydda dig när hyra ett fordon är genom att köpa brist försäkring. Även känd som walkaway skydd, kommer denna typ av plan kan du avsluta ditt hyresavtal tidigt om du skulle drabbas av ekonomiska svårigheter eller allvarliga hälsoproblem. Några planer även omfatta situationer som förlust av körkort. Om du tror att din situation täcks av din plan, ringa försäkringsbolaget först och följ deras instruktioner för uppsägning av hyresavtal till brevet.
Uppsägning

Ingen brist försäkring ? Läs det finstilta på ditt hyreskontrakt. Du kan fortfarande ha möjlighet att bryta din Auto Lease, men det är förmodligen kommer att kosta dig en vacker slant. Ring din hyra företaget och fråga om förtida uppsägning. Vara beredd att betala en rejäl avveckling av alla eller de flesta av han uppgå du fortfarande är skyldig på hyresavtalet. Reda
Lease Transfer

om din hyra företag kommer att möjliggöra ett leasingavtal överföring. Denna insats kan spara mycket pengar och skydda din kredit värdering. Hitta hyra överföring assistnace från ett företag som Swapalease eller AutoLeaseBreakers. Sådana grupper kommer att hjälpa dig att hitta någon att ta över ditt kontrakt och hjälpa till med hyresavtalet överföringen pappersarbete för en avgift mycket lägre än en förtida uppsägning avgift.

Försök inte att privat handla ditt hyresavtal utan att slutföra ordentlig pappersarbete med din hyra företaget. Inte bara är detta olagligt, men du kommer fortfarande att vara på kroken för betalningar om den nya hyrestagaren underlåter att betala, och den nya arrendatorn kommer inte att kunna försäkra fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94687.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.