Hur man förhandlar en förtida uppsägning Från en Auto Lease

Bil leasing är ett populärt finansieringsalternativ för många människor eftersom den månatliga kostnaden för en bil leasing är mycket lägre än om bilen köptes. Auto leasingavtal förhandlas fram och är effektiva för en viss tid. När föraren skriver på hyreskontraktet, de är enligt lag skyldiga att betala alla avgifter till slutet av leasingperioden. Det enklaste sättet att få ut av en auto leasing är att omförhandla avtalet och överlåta hyresavtalet till annan person. Saker du behöver
Original hyresavtal
ny arrendator
pengar för avgifter
Visa fler instruktioner
1

Ring upp företaget som håller din hyra och frågar om de kommer att tillåta ett hyresavtal överföring. Många företag tillåter det, men vissa gör det inte.
2

hitta någon som är villig att ta över bilen hyresavtalet för dig på de angivna villkoren. Du kan be vänner och familj, eller publicera en annons i tidningen eller på nätet. Det finns också flera webbplatser, som den i avsnittet Resurser, som hjälper till med att hitta någon att ta över ett hyreskontrakt.
3

Meddela företaget som innehar hyreskontraktet som du har hittat någon som du kan överföra hyresavtalet. Den nya personen kommer att lämna in en ansökan med hyresavtalet företaget och måste uppfylla bolagets kompetens avseende kredit poäng och andra finansiella termer.
4

Betala eventuella utestående avgifter till hyresavtalet företaget. Överföra ett leasingavtal ibland kräver en ansökningsavgift som varierar med företaget. Dessutom kommer du bli skyldig att betala kostnader i samband med skador som du har orsakat att ett fordon, såsom bucklor, repor eller invändig klädsel skador.
5

Vänd bilen och alla uppsättningar nycklar i hyresavtalet företaget. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94733.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.