Hur man beräknar Lease Återbetalningar

Leasing en bil eller lastbil är mycket vanligt. Många människor tycker att leasing har mer av en fördel än att köpa eftersom efter hyresavtalet är upp kan du teckna ett nytt hyresavtal för ett nytt fordon. Bilen du kör är sällan mer än fyra år gammal med ett hyresavtal. Plus, i slutet av hyresavtalet om du inte gillar den bilen du kan signera ett hyresavtal med någon annan bil du gillar. Det är viktigt att beräkna leasing återbetalningar innan tecknandet av ett avtal för att avgöra om fordonet är överkomligt med din budget. Saker du behöver
MSRP
Ränta
Lease sikt
Residual
värde
Visa fler instruktioner
1

Hitta restvärdet på bilen . Detta är värdet på bilen efter det att hyresavtalet har slutförts. Värdet för olika bilar kommer att sjunka fortare än andra, men du kan använda ett genomsnitt 15 procent värdeminskning per år. Multiplicera MSRP av restvärdet andelen 55 procent (under tre år).
2

Hitta deprecieringen av bilen över leasingperioden. Subtrahera fakturan minus restvärdet.
3

Beräkna den månatliga avskrivningar betalningen genom att dividera avskrivningar belopp med termen.
4

Lägg fakturan kostnaden till restvärdet. Multiplicera resultatet tider räntan. Resultaten ger dig pengarna delen faktorn betalning.
5

Hitta den nedersta raden månadshyra betalning genom att lägga till den månatliga avskrivningar plus pengar faktor betalning portion.
6

Hitta skatten genom att multiplicera den månatliga leasingavgiften av statlig omsättningsskatt där du kommer att hyra bilen.
7

Lägg resultaten skattebeloppet till den månatliga leasingavgiften belopp.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94752.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.