Om leasingfordon

Leasing ett fordon är betydligt annorlunda än att köpa en bil. Leasing innebär att hyra en bil för en viss tidsperiod. Den månadshyra betalning är baserad på hur mycket en bil kommer att devalvera under loppet av hyresavtalet. Leasing ett fordon tillåter många människor att få en bil utan att behöva en stor handpenning. Dessutom leasingavgifter tenderar att vara lägre än vanliga bil betalningar sedan finansierade delen av lånet representerar skillnaden i avskrivningar värdet av fordonet. Överväganden

Leasing är lämplig för människor som gillar att köra en ny bil med några år. Uttrycket "hyresavtal" avser hyra ett fordon för en viss tidsperiod och returnera det när leasingperioden ändarna. De typiska krångel för handel i ett fordon eller köpslående om pris på en ny bil undviks. Leasing ger konsumenterna möjlighet att köra mer bil för mindre pengar. De bästa leasade fordon är de som håller sitt värde. Dessa fordon är i hög efterfrågan och kan lätt säljas när hyresavtalet upphör. Det är även möjligt att köpa din leasade fordon vid slutet av hyresperioden. Leasade fordon köpet innebär omförhandla köpeskillingen och betala skatt på det justerade värdet av fordonet.
Ekonomi

sticker priset av ett fordon är förhandlingsbart, inklusive priset av hyrda fordon. Konsumenterna bör arbeta för att sänka det totala priset på bilen, eftersom detta leder till en lägre hyra betalning. Detta förhandlas beloppet kallas aktiverade kostnaden. Detta värde är vad som kommer att användas för att räkna leasingavgifterna. Eventuella återförsäljare incitament eller rabatter skall dras av från den aktiverade kostnaden, inte klistermärke priset - tillverkarens föreslagna priset - att gynna konsumenten. Leasing är baserade på fordon potentiella värdet vid slutet av hyresperioden. Detta värde, så kallade restvärdet, är en allmän uppskattning av värdet av fordonet i framtiden. De bästa leasing erbjudanden är för de bilar som kommer att ha ett högt restvärde vid slutet av hyresperioden. Till skillnad från en regelrätt bilköp, Leasing finansieras genom ett leasingföretag.
Betalningar

Varje leasade fordonet betalning inkluderar moms, en avskrivning avgift och finans avgift . Moms är typiskt tänkte på den månatliga leasingavgiften på lokal försäljning skattesatsen, inte det fulla värdet av fordonet även om detta kan variera mellan olika tillstånd. Avskrivningen Avgiften avser det belopp som du betalar varje månad för själva nedvärderingen av fordonet. Dessutom laddar leasingbolaget en avgift för användning av deras pengar, samt ränta. Det är oftast inte i konsumentens intresse att göra en handpenning på ett leasingavtal. Handpenningen kan sänka den totala fordonets kostnad, men du kommer aldrig att få tillbaka pengarna i slutet av hyresperioden. Istället är det bäst att hålla din handpenning pengar att gälla för din vanliga leasingavgifter. Statliga och lokala skatter kan också tas ut för alla avbetalningar på din leasade fordonet. Den första leasade fordon betalning sker vid köptillfället. Säkerhet insättningar och avgifter bank är vanligtvis laddat och du kommer att betala vanlig licens, registrering och avgifter titel för fordonet vid tiden för hyresavtalet undertecknas.
Mätarställning

Leasing tillåter för en begränsad mängd av körsträcka på ett fordon varje år. Överskrider körsträcka gränsvärden kan please på hundratals eller tusentals dollar vid slutet av hyresperioden. Det är vanligt att kontrakt har en klausul laddar kunden 15 till 20 cent per kilometer över körsträcka gränsen. Eftersom de flesta människor kör omkring 15.000 miles per år, bör gränser sättas till en rimlig mängd miles. Detta antal är mycket viktigt eftersom det påverkar det ursprungliga beloppet leasingavgiften.
Skötsel och underhåll

Med en hyrd bil, gör kunden ett avtal om att ta hand om fordonet på rätt sätt. Underhålla fordonet, behålla försäkringen, licensiering och inspektera bilen faller under denna kategori. Överens om att inte modifiera bilen på något sätt och reparera eventuella fysiska skador på bilen är också en del av ditt hyresavtal. Body eller fönster skador bör repareras innan hyreskontraktet upphör. Innan du slår på bilen i slutet av hyresavtalet, är det bäst att tvätta och rengöra den. Leasingbolaget kommer att utvärdera tillståndet i bilen och du kan debiteras för reparationer. Det är bäst att hålla alla underhållsdokumentation och få din bil servas regelbundet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94636.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.