Hur man ska värdera en bil Lease

Fördelarna med att hyra en bil gör det till ett attraktivt alternativ än att köpa en bil. Handpenningen kan vara betydligt lägre, och det engagemang köparens nivå är för en kortare tidsperiod. Bilar sjunker ofta snabbare än bilens lånevillkor, lämnar köpare "upp och ner" ekonomiskt när de väljer att sälja bilen. För uthyrning till vara ekonomiskt attraktiv, är det nödvändigt att utvärdera villkoren i hyresavtalet, så att du får den bästa möjliga. Saker du behöver
kalkylator
MSRP värdet på bilen
tålamod
förhandlingsförmåga
Visa fler instruktioner
1

Titta på deprecieringen av tillverkarens föreslagna priset (MSRP) över leasingperioden. Ta två bilar med en MSRP av $ 40.000, där en är värt $ 27.000 i slutet av 24 månader, och den andra är bara värt $ 22.000. Den första bilen, med den lägre avskrivningstakt, kommer i allmänhet att ha en lägre arrendeavgift.
2

Förhandla locket kostnad eller arrendeavgift. Denna siffra vara betydligt lägre än MSRP, och kan förhandlas precis som inköpspriset på bilen. Cap kostnaderna kan minskas genom handel i en bil, drar fördel av återförsäljare incitament, eller genom att göra en handpenning. Ju lägre locket kostnaden, desto lägre blir din månatliga betalningar, och därmed räntebetalningar, kommer att bli.
3

Beräkna restvärdet på bilen du planerar att hyra. De bästa bilarna att hyra är de vars restvärden är 50 procent eller mer av sin ursprungliga MSRP i slutet av 24 månader. Eftersom restvärden falla snabbt efter de första två åren, kan du förhandla oftast bättre betalningsvillkor om du väljer en längre sikt hyra.
4

Se till att du är täckt för löptiden för din hyra genom en garantin. Om bilens full garanti i 36 månader, är att den längsta hyresavtalet du vill signera. Ju längre du har en bil, desto mer sannolikt är det att stöta på problem och kräver reparationer. Fråga om detaljerna i vad din återförsäljare täcker, och vad du kommer att få betala för ur egen ficka. Vissa företag, som BMW, erbjuda kostnadsfri planerat underhåll, inklusive slitdelar -. Även torkarbladen
5

Utvärdera din lånetid mot hur många miles du planerar att köra. Leasing är ofta ett bättre alternativ för casual förare som vet med säkerhet att de kommer att stanna inom körsträcka gränser. Ibland kan du förhandla även en kredit baserat på oanvända miles. Om du går över körsträcka gränser, kan det bli mycket dyrt när bilen återlämnas i slutet av din hyra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94791.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.