Är det billigare att köpa eller leasa en ny bil?

Bilar är en oumbärlig del av våra liv som de är nödvändiga för vårt dagliga liv. Bestämma mellan att köpa och hyra en bil kan vara ett svårt beslut, helt beroende av ekonomiska resurser. Up-front kostnad och lägre månatliga betalningar som tillhandahålls av leasing är attraktiva och de gör bilar verkar billigare. Billigare up-front kostnad innebär dock inte långsiktigt sparande. Leasing

Leasing är ett gångbart alternativ till att köpa en bil, eftersom de är en billigare initial investering. Leasing är lättare att kvalificera sig för och de erbjuder lägre månatliga bil betalningar. Det är en betydande kostnad för att njuta av bra erbjudanden som erbjuds av leasing. Leasing är avsedda för en bestämd tid, vanligtvis 36 månader, även om de månatliga betalningar är inte så dyrt som en bil lån, de blir en rejäl investering i slutet av leasingperioden. Dessutom har bilen inte tillhör arrendatorn efter utgången av leasingperioden.
Köpa

Köpa en bil kräver mer up-front kostnad för köparen och de flesta köparna kommer att behöva en bil lån för att köpa en bil. Bil lån är svårare att kvalificera sig för och de är beroende av köparens kredit historia. Beroende på kredit värderingar, kan räntorna bli högre, vilket ökar handpenning och månatliga betalningar. När bilköpare har avslutat betala av sina lån, hör bilen till dem.
Miltal Gränser

Mätarställning krav begränsar användningen av en hyrd bil. Om du bor långt från ditt jobb eller pendla över långa sträckor för att se släktingar i en annan stad, kommer du överskrider förmodligen körsträcka gränser. Efter körsträcka överskrids, det finns en per mil avgift, vanligen 15 cent per kilometer. Denna avgift kan vara väldigt dyrt när bilen återlämnas. Till exempel, om en förare går 4.500 miles över sin körsträcka gräns för varaktigheten av hyresavtalet, skulle de skyldiga leasingbolaget en ytterligare $ 675 när bilen återlämnas.

Gå över körsträcka gränser är mycket vanligt eftersom oförutsedda omständigheter kan ändra körvanor under hyresavtalet.
merkostnader

Leasingföretag kräver att bilen återlämnas i ursprungligt skick. Därför eventuella slitage eller skador på utsidan eller insidan av bilen - oavsett hur minimal - kommer att kosta dig extra avgifter när den returneras. För att undvika uppblåsta återförsäljaravtal kostnader, kommer du att få betala för mindre skador ur fickan. Dessa avgifter kan i hög grad lägga till kostnaden av hyresavtalet
bästa alternativet

Leasing är mycket billigare börjat,. Men de kan vara mycket kostsamt i slutet av termen. Dessutom, efter att du har spenderat tre år att betala för bilen, kommer det att returneras och du kommer att lämnas utan en bil. Ett leasingavtal leder kommer oundvikligen att leda till en annan eftersom du är bilberoende och du kommer aldrig att sluta betala en månatlig anteckning. Därför rekommenderas det att du köper en ny bil i stället för att hyra den. För att minska out-of-utlägg, upprätthålla en god kreditvärdighet, spara pengar och köpa en prisvärd bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94678.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.