Hur att handla online och jämför Återförsäljare för en hyrd bil

Shopping för leasingavtal på nätet kan spara dig mycket tid och även pengar. Tillverkarna visar aktuell månad incitament, rabatter och erbjudanden leasingkostnader för nya bilar på sina webbplatser. Bortsett från att kunna lära sig om fordon som du är intresserad av och att kunna visa hyresvillkor och priser, kan du handla även de bästa leasing erbjudanden från din hemdator. Vet var du hittar leasing information och hur man kan jämföra uppgifterna. Instruktioner
1

Utforska olika fordon som du kan vara intresserad av genom att gå till manufacturer'we hemsida för att visa nya bil inventering. Till exempel, gå till Honda USA för att visa olika Honda modeller eller BMW USA för BMW. Varje tillverkare har en webbplats som erbjuder shopping verktyg och djupgående modell informationssystem.
2

Gå till ett alternativ från huvudsidan som är märkt "shopping verktyg" eller ett alternativ likalydande. Här kan du se leasing och erbjuder finansiering för olika modeller. Lokalisera fordonet av intresse och visa hyresavtalet speciell, vilket är bara bra fram till slutet av månaden.
3

Läs det finstilta i tillägg till den månatliga utbetalningen numret. Leasing termer brukar annonseras på 36 eller 39 månader på nätet, men kan gå upp 60 månader eller så lite som 24 månader. Kontrollera leasingperioden är vad du letar efter, som 48 eller 60 månaders hyra oftast lämnar en helt ny bil utan garanti, vilket gör att du som ansvarar för reparationer.
4

Notera pengar ner i jämförelse med betalningarna. Medan jämföra leasingavgifter, kan du hitta en del är billigare än andra, men du kanske måste lägga ner en stor summa pengar för att komma till denna betalning. Annonserade leasing priserna förutsätter oftast att du kommer att göra en handpenning på flera tusen dollar, inte ens inklusive skatter och avgifter.
5

Hitta milersättning i leasing annonsen. De flesta leasingavtal annonseras med en 12.000 mil per år ersättning. Du kanske kan uppgradera till en 15.000 eller 18.000 mil per-årigt hyresavtal. Jämför därefter.
6

Email lokala återförsäljare om du har några frågor eller för att boka tid för att provköra. Du kan även maila återförsäljaren att ta reda på om någon har ett bättre pris än de som annonseras - många kommer att komma ner lite i månatlig betalning om du frågar. Be för $ 20 rabatt på månadskostnaden, vilket motsvarar i $ 1000 rabatt av fordonets försäljningspris.
7

Fråga gärna generalagenten via e-post att justera dina leasing bestämmelser, såsom term, milersättning eller justeras pengar ner. Du behöver inte sätta den föreslagna pengar ner, även om din månadshyra betalning kan stiga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94822.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.