Hur man kan stoppa en bil Lease

Bil leasing har vissa fördelar i att de normalt ger lägre bil anteckningar än inköp gör, och människor som hyr bilar har möjlighet att få en ny bil vartannat till fem år. Men till skillnad från dem som köper en bil, bil hyrestagare inte äger bilen, så det är svårare att bli av med en hyrd bil än att sälja eller handla i en köpt bil. Trots detta är det möjligt att säga upp ett hyresavtal, och ofta du kan göra det utan påföljd. Instruktioner
1

Kontrollera om generalagenten tillåter returer. Om du arbetar med köparens ånger, snabbt åter läsa ditt hyresavtal för att se om du kan häva avtalet. Du kanske kan returnera ett leasingavtal bil inom 3 bankdagar från undertecknandet av avtalet.
2

Stoppa hyresavtalet och betala out-of-pocket kostnader. Indragning ett hyresavtal innan resultaten slutdag ekonomiska konsekvenser. För att avvärja kredit problem, betala av resterande hyresavtalet balans och eventuella avgifter körsträcka.
3

tillbaka bilen och gå därifrån. Om det inte går att betala resterande hyra balans, ta bilen tillbaka till återförsäljare och gå bort från affären. Var medveten om konsekvenserna. Leasingföretaget kommer att stämma för sätesbjudning av kontrakt, och skicka en negativ kommentar till kreditbyråer.
4

Hitta en köpare. Det är möjligt att sälja en hyrd bil. Tala med din finansbolag att lära payoff balansen, och att be om tillstånd att sälja bilen. Place "till salu" annonser i platsannonser. Använd pengarna från fordonets försäljningen att betala leasingbolag. När du får titeln från leasingbolaget, fram detta dokument till den nya ägaren.
5

Förhandla ett hyresavtal överföring. Läs ditt leasingkontrakt för att avgöra om din långivare accepterar överföringar. Be någon som en vän eller släkting att ta över hyresavtalet eller annonser på ett leasingavtal näringsidkare webbplats som LeaseTrader.com. Den som är intresserad av att ta över hyresavtalet måste fylla i en ansökan med leasingbolaget och kvalificera sig för fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94702.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.