Principer för Auto Leasing

Leasing är ett kostnadseffektivt sätt att finansiera en bil om du inte vill köpa en. Håll dig till vissa principer och riktlinjer när du hyr en bil kommer att hålla dig från att ådra onödiga avgifter. Innan du underteckna hyresavtalet, se till att du förstår alla språk i kontraktet. Använd vs Ägande

Leasing en bil innebär att du betalar för att använda bilen utan att äga den. Leasingavgifter är lägre än betalningar på en bil lån eftersom när du köper en bil, betalar du den totala köpeskillingen, inklusive ränta och avgifter. Leasingavgifter är generellt för slitage och värdeminskning av fordonet, vilket är mindre än den totala köpeskillingen. Addera Deposition

När du hyr en bil, du kan bli skyldig att betala en deposition. Dessa pengar återbetalas när hyresavtalet löper ut, men om du skadar bilen, kanske leasingbolaget tar pengar ur din deposition att betala för reparationerna. Den deposition också kan användas mot en avgift för onödig förslitning, som bestäms av leasingbolaget. Handpenning

flesta leasingföretag kräver
du att ha en handpenning när du undertecknar hyresavtalet, vanligtvis i intervallet $ 1.000 till $ 2.000. Kontantinsatser hjälpa passera en del av risken från leasingbolaget till kunden. När någon lämnar en handpenning, visar det att de är mer angelägna om att göra betalningar.
Mätarställning Begränsningar

ett leasingföretag kommer att innebära vissa restriktioner och riktlinjer för körsträcka. De flesta företag tillåter dig att köra 12.000 till 15.000 miles per år. När du går över din tilldelade miles, kommer du att debiteras en avgift för varje mil över restriktionerna. Om du kör ett betydande avstånd till arbetet, kan du gå över den årliga gränsen och måste betala en sådan avgift när hyreskontraktet löper ut.
Early-uppsägning avgift

När du registrerar hyreskontraktet, du är låst under hela mandatperioden. Om du bestämmer dig för att bryta hyresavtalet, kommer du att bedömas en tidig uppsägning avgift, vilket kan vara betydande. Se till att du har möjlighet att behålla hyresavtalet under hela löptiden, men ta reda på hur mycket avgiften skulle vara om din situation förändras.
Slutet av leasing

När ditt hyresavtal är över, kan du förvandla din bil till ett annat leasade fordon, vilket ger dig möjlighet att ha användning av en ny bil vart tredje eller fjärde år. Du kan även ändra modeller och hänga med de senaste trenderna och funktioner.

Du har också möjlighet att köpa bilen i slutet av leasing, men priset för att köpa bilen på den punkten skulle vara $ 3000 till $ 4000 mer än bilen är värd. Detta är på grund av det sätt leasingavgifter beräknas: Ju högre restvärde (vad bilen kommer att vara värt i slutet av leasingperioden), desto lägre dina betalningar kommer att vara under hyresavtalet. Så, medan detta värde baseras på historiska återförsäljning uppgifter, leasingföretag blåsa typiskt restvärdet så att leasingavgifterna blir lägre och du kommer att hyra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94671.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.