Olika sätt att avsluta en bil Lease

Leasing en bil är ett flexibelt system som ger mindre inkrementella betalningsplaner och mindre ansvar i förhållande till ren ownership.However, en av de nackdelar med att hyra är att i tider av finansiell oro, kan du inte helt enkelt likvidera din bil för lite snabba pengar. Istället kan avsluta en bil leasing vara en knepig och ibland kostsamt åtagande. De vanligaste metoderna för uppsägning inkluderar överföring din hyra (med eller utan hjälp av ett företag), och avsluta ditt hyresavtal tidigt. Lease Transfer (Gör-det-själv)

Enligt leaseboys.com, i syfte att överföra ett hyresavtal själv måste du utföra två uppgifter. Först måste du hitta en plats att annonsera din hyra överföring, t.ex. på en online-vill-annons webbplats som Craiglist.org eller i en lokal tidningar platsannonser avsnitt. Härnäst kommer du att behöva hitta --- förhoppningsvis med hjälp av dina annonser --- en person som är intresserad av att ta över din bil för hyreskontrakt. Men enligt Leaseguide.com, kommer denna person måste först godkännas av din hyra företag (vilket troligen kommer att innebära kredit /bakgrundskontroller) innan han eller hon kan bli den nya arrendatorn. Den största fördelen med en gör-det-själv hyra överföringen är den låga kostnaden, eftersom du inte behöver betala någon överlåtelse eller straffavgifter.
Använda en Lease-Transfer Company

Enligt Leaseguide.com, är ett annat alternativ för att få ut av en bil leasing att överföra det med hjälp av en online-lease-transfer företag, såsom Leasetrader.com eller Swapalease.com. Dessa företag skicka reklam för din hyrda-bil på sina webbplatser, hitta nya hyrestagare och arbeta direkt med dig och din hyra företaget att se till att alla lämpliga pappersarbete arkiveras och att överföringen sker smidigt. Naturligtvis är dessa lease-transfer företag tar ut en avgift för sina tjänster, men i slutändan dessa avgifter skulle vara någonstans nära det belopp som det skulle kosta dig att avboka din hyra tidigt.
Avbryt och Betala

din absolut sista utväg för att avsluta en bil leasing är att avbryta den med hyresavtalet företaget och betala vad du fortfarande är skyldig. Detta är känt som en tidig terminering, och är förenat med höga kostnader. Enligt Leaseguide.com, kan du inte bara tillbaka bilen, betala en avgift, och göras med hyresavtalet. Istället kommer varje företag beräkna, på sitt eget särskilda sätt dina tidiga avvecklingskostnader. Enligt Leaseguide.com, dessa kostnader är oftast ganska högre än de flesta människor att förutse och ibland varierar i de tusentals dollar. Vissa aspekter av din bil som ett hyresavtal bolaget kommer att överväga vid beräkningen dina avvecklingskostnader inkluderar enligt leaseboys.com, den körsträcka du har lagt på det, och eventuellt slitage eller skador som har att varit böjs.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94709.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.