Hur man leasa en GMC

GMC leasingavtal tillhandahålls av General Motors Acceptance Corporation, som också hanterar leasing för andra avdelningar i GM. Du kan läsa mer om de månatliga leasing program på GMAC: s hemsida eller fråga på något återförsäljaravtal. Du kan också ta reda på allt du behöver veta om GMC du vill hyra och slutföra processen på generalagenten. Instruktioner
1

Gå till GMC.com att visa de aktuella leasing Special, som byts varje månad, genom att klicka på "aktuella erbjudanden." Eller, lära dig mer om lastbil eller SUV du vill hyra genom att klicka på fordonet från lineupen menyn.
2

Ange ditt postnummer i "hitta en återförsäljare" på huvudsidan om du behöver adresser eller telefonnummer för GMC återförsäljare i ditt område. Stoppa in under kontorstid, där du också kan hitta från återförsäljare lokalisera resultat.
3

Gå till återförsäljare och ange din leasing avsikter till en GMC säljare. Arbeta med din säljare för att hitta den lastbil du vill och har henne helt förklara bilens funktioner och detaljer. Provköra GMC du gillar, och om lastbil eller SUV du körde uppfyller dina förväntningar, se till att det är den du vill hyra.
4

Be att få se fler fordon om GMC du testar -drev är inte den du vill ha. Arbeta med din säljare tills du hittar en med de alternativ och färger du gillar. När du ber, att se leasing siffror på fordonet.
5

Berätta din säljare hur länge du vill hyra din GMC. De flesta leasingavtal som tillhandahålls av GMAC bank och annonseras på GMC hemsida är under 39 månader, men du kan ändra termen till 36 månader för att hålla sig inom stötfångare till stötfångare garantitiden för några mer dollar i månaden.

6

Snacka om körsträcka restriktioner med din säljare. GMC annonserar en "låg mil hyresavtal," typiskt 12.000 miles-per-år och under. Se till att du är bekväm med den årliga kilometerersättning innan du fortsätter. Du kan ändra den ersättning för att passa dina behov.
7

Gå över siffrorna för din hyra och fylla i en kreditansökan för GMAC leasing godkännande. Eftersom GMC elektroniskt skickar in din leasing applikation, är ett godkännande nästan omedelbar. Bestäm en tid för att plocka upp din nya bil.
8

Anmäl alla statliga pappersarbete motorfordon och GMAC hyresavtal med din återförsäljare. Din säljare kommer att ställa in din försäkring med dig --- en fullständig täckning politik krävs --- och leverera dina skyltar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94834.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.