Hur man blir en automatisk Leasing Company

Att bli en auto leasing företag är en mycket lång process som kräver ansöker om nödvändiga statliga tillstånd, inrättande av verksamheten och bygga en kundbas. Auto leasingföretag ger konsumenten och kommersiell uthyrning till en rad kunder, bland annat detaljhandel köpare av nya och begagnade bilar, företags flottor och kortfristiga hyresgäster. De flesta privata leasingföretag fokuserar på fleet management och korttidsuthyrning, eftersom den företagsinterna leasingföretag som ägs av biltillverkarna har monopol på ny bil leasing. Saker du behöver
Affärsplan
Finansiering /kredit
företagsadress Deere återförsäljare licensansökan
fordonsflotta
Visa fler instruktioner
1

Skriv en affärsplan. Innan du påbörjar den långa ansökan om en återförsäljare eller leasing licens i ditt tillstånd, skriva en kort affärsplan och se till att ditt leasingbolag kan vara hållbar. Som ett leasingföretag, kommer din organisation att ansvara för inköp, registrering och hålla alla fordon på vägen lagligt. Du måste också hitta en nisch på din lokala marknad. Till exempel kan en auto leasing företag med fokus på bärgningsfordon och lastbilar leverans ha större framgång än en som erbjuder leasing personbil, eftersom denna marknad är starkt mättad. Om det behövs, tala med din bank eller kredit unionen att kolla på finansieringsalternativ, som köper fordon för uthyrning är en mycket dyr krav.
2

Hitta ett driftställe. I de flesta områden, måste ett företag adress fastställas innan ett återförsäljaravtal eller leasing ansökan granskas. Om du för närvarande driva en ny eller begagnad bilhandlare, kommer du att kunna använda din nuvarande adress. Men om du startar ett leasingbolag som en ny satsning, kanske du behöver hyra eller köpa en lämplig anläggning innan du slutför din avdelning av motorfordon ansökan.
3

Ansök om licensieringen i ditt tillstånd. Kontrollera med din lokala avdelning av motorfordon för att se om det finns några speciella krav för att etablera ett leasingbolag i ditt tillstånd. Licensen Ansökningsprocessen kan ta veckor eller månader, och i vissa områden måste du ha en företagsadress för ditt leasingbolag innan ansökan lämnas in.
4

köpa fordon. Om du planerar att erbjuda fordon för kortfristiga hyresavtal, måste en fordonsflotta köpas innan verksamheten startar. Kontrollera med åkerier och försäljning Internet chefer på lokal återförsäljare för att få de bästa erbjudandena. Låt dem veta att du är en växande flotta konto, så att du kan hjälpa dem att kompensera för låga vinster genom att köpa ett stort antal bilar och lastbilar. Kom ihåg att du kommer att behöva betala registreringsavgifter och förnya plattorna på dessa fordon på årsbasis.
5

satserna leasing. När du har en inventering av fordon, kan du ställa hyra priser. Oavsett om ditt mål är att sälja kort-eller långsiktiga hyresavtal, måste du ställa dina priser så att de är konkurrenskraftiga. Du måste också överväga din leasingbolaget slutresultat. Satserna måste vara tillräckligt hög så att de täcker varje fordons värdeminskning, så att du kan sälja fordon som används och göra en vinst när de inte längre behövs i din flotta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94728.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.