Lägga till Miles till ett leasingavtal Fordon

Om du hyr en bil och räknar med att överskrida den totala anslaget på körsträcka, då det finns olika sätt att öka ersättningen i fordonet hyresavtalet. Naturligtvis kommer alla detaljer finns i hyresavtalet eller kontrakt, men det finns några generella sätt som fordon leasingavtal är strukturerade för att lägga körsträcka. Varnas att lägga körsträcka på ett leasingavtal fordon kan bli mycket kostsamt, så mycket att det kan mycket väl förneka den summa pengar som du sparar genom att hyra bilen i stället direkt köpa den. Instruktioner
1

Beräkna miles som du förväntar dig att köra över de kommande tre åren. Börja med att studera de föregående tre års körning och överväga eventuella andra faktorer som kan komma upp såsom väg-resor, en förändring i jobb eller en adressändring. Försök att allokera tillräckligt körsträcka med någon kudde så att du inte överskrider den körsträcka som vid hyresavtalet. Vanligtvis, om du vet i förväg vad din lycka kan vara under de kommande tre åren, kan du köpa extra miles i början av hyresavtalet.
2

Be om extra miles före undertecknandet avtalet. Beroende på företaget, kan denna strategi vara billigare än att göra det i slutet. Vissa företag kommer även att ge dig en återbetalning för oanvända miles från ditt kontrakt. Som ett resultat, kommer din hyra att ha pro-rankade månatliga betalningar som har den extra körsträcka räknat i. På så sätt kommer du att betala mer pengar per månad än du normalt skulle, men du kommer att undvika en klumpsumma i slutet när du annars skulle debiteras för extra körsträcka.
3

Kontakta din pappersarbete för hyreskontraktet eller kontakta leasingbolag som lagligen äger fordonet. Om du har en bra historia med att bolaget under flera år, så du kanske kan få en bättre affär för extra miles med dem än du skulle genom den vanliga hyresavtal.
4

Leta efter extra körsträcka försäkring för din hyra. Billeasing försäkringsbolagen har flera attraktiva alternativ som kan förhindra dig från att få fel ände av affären på grund av riskfaktorer när väljer att hyra en bil. Den negativa sidan av detta alternativ är att du inte kommer att få en återbetalning för oanvända miles att din försäkring omfattas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94753.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.