Hur får man ut ur en bil Lease Early

Ut ur en bil leasing tidigt genom att använda detta steg för steg guide. Instruktioner
1

Ut ur en bil leasing tidigt genom att sälja bilen.

Fastställa den aktuella buyout beloppet genom att ringa bilfirma eller leasing institution. När du vet det aktuella buyout beloppet, använd Kelley Blue Book att bestämma privat försäljning värdet på din leasade fordonet. En länk till Kelley Blue Book finns i ytterligare resurser avsnittet nedan, tillsammans med en guide till fastställande av Kelley Blue Book värde. När du har den privata försäljningen beloppet

, bestämma skillnaden mellan den nuvarande buyout belopp och den privata försäljningen beloppet. Om skillnaden är nominella, kan det vara meningsfullt att sälja fordonet. Om skillnaden är betydande, överväga att hitta en annan person att ta över din hyra (steg 2) men försök att till varje pris undvika att helt enkelt gå ifrån hyresavtalet (steg 3).

Även om du måste betala $ 1000 till $ 3.000 ur fickan för att täcka skillnaden att komma till den aktuella buyout beloppet, kan det vara värt det.
2

reda på om ett antagande om din hyra av en annan person är möjlig.
< p> Ring leasing institution, frågar om de tillåter en "antagande" av leasing av en tredje part. Om det finns en möjlighet, försök att hitta någon att övertagandet din hyra för dig. Avgiften för detta är vanligtvis runt $ 500 dollar.
3

Som en sista utväg, helt enkelt gå ifrån hyresavtalet och lämna in bilen.
P Detta är hemskt för din kredit, som "repa" kommer att ingå i din kredit historia. Detta är en sista utväg för extrema situationer!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94659.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.