Hur gör jag hyra en CPO BMW?

Leasing en certifierad begagnad BMW kan du ha en sen modell BMW för en fast leasingperioden till en lägre kostnad än en ny BMW. Leasing en certifierad begagnad BMW är snarlika till hyra en ny, frånsett fordonets har några miles. Den 50.000 mil eller fyra år BMW Ultimate service gratis underhållsprogram förblir intakt, liksom fabriken garantin lämnas till den ursprungliga ägaren eller arrendatorn av CPO BMW. Pre-betalning rabatter och garanterad tillgång skydd (GAP) försäkring, som håller dig från att betala skillnaden mellan payoff och kontanter värde i händelse av att BMW är totalt, ingår också i alla BMW CPO leasingavtal. Instruktioner
1

Avgör om ett leasingavtal är bäst för dig. Innan de bestämmer sig en certifierad begagnad BMW hyresavtal, kontrollera att du vill göra en investering i ett fordon där du har något eget kapital vid slutet av leasingperioden. Också överväga din konjunkturcykel. Om du föredrar att köra en ny bil vart tredje eller fjärde år, är en CPO BMW leasing ett smart val. Men, om du normalt kör dina fordon längre och skulle överväga att köpa CPO BMW i slutet av leasingperioden, kanske du vill överväga att köpa, eftersom du kan äga bilen direkt och köra den utan månatliga betalningar när den betalas ut.
2

Hitta en CPO BMW som du vill hyra. Du kan hitta fordon på lokal återförsäljare genom att besöka dem personligen, eller så kan du kasta ett bredare nät genom att söka på nätet med hjälp av webbplatser som Cars.com och AutoTrader.com hitta CPO fordon för försäljning och uthyrning utanför din lokala marknad. En fördel med att göra en del av din sökning på nätet är att du kan ange den exakta CPO BMW du letar efter, ner till färgen och den totala körsträckan. Addera 3

Bestäm hur många miles du behöver per år. Du kan köpa något belopp av årlig körsträcka med din CPO BMW hyresavtalet, men kom ihåg att flera årliga körsträcka resulterar i en högre månatlig betalning, eftersom det ökade antalet miles orsakar en ökning av den totala avskrivningen du betalar över leasingperioden. Mindre årliga miles resulterar i en lägre månadsbetalning, men att gå över de tilldelade körsträcka resulterar i överskjutande körsträcka avgifter som läggs ovanpå slutet av hyresperioden.
4

Välj hyrestiden som fungerar bäst för dig . Medan nya BMW-modeller kan hyras för upp till 60 månader, CPO BMW-modeller har en maximal hyra längd på 48 månader, eller fyra år. Välj ett leasingavtal längd som motsvarar hur ofta du vill byta fordon.
5

Be om ett hyresavtal citat från generalagenten. Kom ihåg att, förutom att välja din årliga körsträcka och leasingperioden, kan du förhandla försäljningspriset, eller aktiverade kostnaden, för CPO BMW som du hyr, precis som om du köper den kontant eller med finansiering.

6

Förhandla med marknadsbaserad forskning som Kelley Blue Book och Black Book. Tänk på att handeln i värden som tillhandahålls av tjänster såsom Kelley Blue Book och Black Book är riktpriserna för vilka återförsäljarna gillar att köpa bilar för sina partier. Men när du gör ett erbjudande, kom ihåg att CPO BMWs måste renoveras till en minimistandard uppsättning av BMW, och dessa kostnader är vanligtvis i arv till köparen.
7

Stäng affären och ta emot. När du hittar en CPO BMW fordon och leasing erbjudande som passar dina behov, kontakta återförsäljare och låt dem veta att du kommer att ta leverans av fordonet. Schemalägg ett datum och tid för att slutföra pappersarbetet och, när du besöker generalagenten, kontrollera att all information är korrekt och betalningen på kontraktet överensstämmer med det du citerade via telefon.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94801.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.