Hur överför jag en Nissan Auto Lease?

Du kan överföra en Nissan leasingavtal till någon annan. Dock uppger Nissan webbplats som du kommer att vara ansvarig för de skyldigheter hyreskontrakt som garant. Med andra ord, du lägger en ansvarig part för att genomföra villkoren i din hyra, men bör personen standard, du är ansvarig för utbetalningarna. För att överföra hyresavtalet, hitta någon att ta över, och följ Nissan Motor Acceptance Corporation (NMAC) riktning för att framgångsrikt överföra din hyra. Instruktioner
1

Ring NMAC på (800) 777-7018 för att ange dina avsikter och få tydliga instruktioner och förklaring av vilka åtgärder som krävs för att din hyra transfer. En NMAC företrädare kan förklara pappersarbete du fylla i och gå över några bekymmer.
2

Ren och specificera ditt fordon helt. Om några reparationer behövs på ditt fordon, inklusive mekaniska eller organ problem, åtgärda problemen innan reklam. Den person som tar din hyra är ansvarig för detta (och så är du om hon defaults eller inte betalar), och du är osannolikt att hitta någon att ta en hyra av ett fordon på mindre än bra till utmärkt skick.

3

Annonsera din hyra för överföring eller hitta någon att ta över. Använd lokala platsannonser som Craigslist eller din lokaltidning. Statligt fordonets år, märke och modell tillsammans med månatlig betalning, samt tid och körsträcka kvar tills hyresavtalet slut.
4

Annonsera din hyra på LeaseTrader eller Swapalease hemsida, både riktas mot människor söker efter ett leasingavtal antagande. Ge all relevant information om bilen och så många bilder som möjligt.
5

Ge NMAC telefonnumret till den person som vill ta din hyra. Han kan gå online, men ringer är mer direkt och ser till att det inte är fel i ansökningsprocessen. Ge personen all information som behövs för tillämpningen, t.ex. ett konto eller referensnummer (om företrädaren ger dig en) eller chassinumret.
6

Vänta på att överföringen av Equity avtal att anlända när en ansökan har godkänts. Underteckna pappersarbete där så krävs och skicka avtalet tillbaka så snart som möjligt. Den person som tar på ditt hyresavtal har sin egen pappersarbete att underteckna, så vänta eller ring för bekräftelse innan du till fullo fullfölja hyresavtalet överföringen.
7

Överför ditt fordon. Hand över båda uppsättningar nycklar och Instruktionsboken. Ta av dig registreringsskyltar och returnera dem till din lokala avdelning av motorfordon (DMV) så snart som möjligt (ett krav i de flesta stater).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94796.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.