Bil leasing Fakta

Populariteten av leasing bilar ökar eftersom fler människor förstår fördelarna med att hyra ett fordon över att köpa en. När du köper en bil, måste du finansiera hela kostnaden för bilen. När du hyr en bil, betalar du bara för den tid som du använder den. Villkoren i hyresavtalet kommer att avgöra hur mycket du betalar för bilen. Funktioner

Leasing en bil kräver en deposition tillsammans med månatliga betalningar. När kontraktet är upp, kan du hyra bilen igen eller leasa en nyare bil. Detta är en annan fördel med leasing: chansen att köra en ny, annorlunda bil med några år, som slår att behöva köpa en ny bil eller oroa dig för din bil går sönder. Om något går fel med bilen på grund av tillverkningsproblem, kommer dealern fixa bilen utan kostnad för dig. Om du inte gillar tanken på att ge tillbaka bilen i slutet av leasing, vissa avtal erbjuder möjlighet att köpa bilen.
Maximal körsträcka

De flesta återförsäljare ställa in en maximal årlig körsträcka under leasingperioden, eftersom de vill se till att människor kommer att hyra bilen efter att du har avslutat din kontraktets löptid. Det finns vanligtvis en avgift för varje extra milen som du använder. De flesta maxima är inställd på 5.000 till 10.000 miles per år. Om du har ett flexibelt avtal, kan du ha körsträcka justeras beroende på hur du kommer att använda bilen.
Förstå Kontrakt

När du skriver ett avtal, är det viktigt att förstå villkoren. Se till att läsa hela avtalet innan det undertecknas och ställa massor av frågor om du inte förstår vissa villkor.
Beräkna kostnader

att bestämma din månatliga betalningar, den återförsäljare kommer att subtrahera restvärdet - marknadsvärdet av fordonet efter leasingperioden - från försäljningspriset. Detta avgör värdeminskning av fordonet, som sedan delas med antalet månader i din term.To hitta räntan på hyresavtalet som tillkommer varje månad, tillsätt försäljningspriset till restvärdet och multiplicera resultatet med pengar faktor (som liknar en ränta). Lägg resultatet till det belopp som härrör från beräkningen ovan för att få din totala månatliga payment.You kan också behöva ta hänsyn till skatter och avgifter återförsäljare, som kommer att vara specifika för din situation.
Funktioner

Här är några funktioner för att titta efter i en bil leasing: Flexibla termer: termer mellan 24 och 60 months.Diverse betalningsalternativ: Tillåt dig att betala alla pengar i förskott eller lägga mer pengar i att minska den månatliga faktura du receive.Mileage flexibilitet: Justerar maximal körsträcka. Du kan också få en återbetalning på de miles som inte used.Gap avstående: Erbjuder täckning för skillnaden i intäkter från försäkrings-och skuldbeloppet på fordonet om bilen är stulen. Självrisken dras av från detta som well.End leasing alternativ: Hur du avslutar din leasing affär kan vara genom att frigöra, bilen återlämnas eller köpa it.Variable självrisker: Tillåt dig att betala en lägre premie

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94647.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.