Pengar Factor till Räntekonvertering

Kostnaden för en automatisk hyresavtalet bestäms av brutto aktiverade kostnader , restvärden och pengar faktor . Den första av dessa är kostnaden för bilen , är den andra bilens värde vid slutet av leasing och den tredje är en funktion av räntan . Ränta

pengar faktorn uttrycks som ett decimaltal . Den årliga räntan är 2.400 gånger pengarna faktorn . Till exempel , om pengarna faktorn är 0.003375 , då den effektiva räntan är 2,400 x 0,003375 = 8,1 procent .
Lease Charge

uthyraren ( t.ex. auto återförsäljare ) krävs inte att inkludera pengar faktor i leasingavtalet . Uthyraren anger leasingavgiften , som är summan av dina månatliga finansiella avgifter . Du kan beräkna pengar faktor med hjälp av en formel , som visas på BuyingAdvice hemsida .
Pengarna Factor är förhandlingsbart

uthyraren kan citera ett lågt pris på en bil och göra pengarna tillbaka genom en hög pengar faktor . Bestäm netto aktiverade kostnaden för fordonet och ansöka om ett lån på detta belopp . ( Du behöver inte ta lån . ) Förhandla pengar faktor baserad på räntan på lånet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94795.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.