Hur man hyra en Cadillac

Innan du hyra en Cadillac, bör du lära dig allt du kan om billeasing. Det är vettigt att hyra lyxbilar om du kan göra betalningar, eftersom handpenningen på ett leasingavtal är mycket mindre än på ett köp. Månatliga betalningar är också lägre, eftersom de grundar sig på 50 procent av bilens verkliga värde, snarare än på 100 procent. På nedsidan, när du har betalat av din hyra, måste du antingen ge tillbaka bilen, eller betala ännu mer för att äga den. Men om leasing är rätt för dig, följ stegen nedan för att få bästa möjliga Saker du behöver
kredit värdering av 680 eller högre
giltigt körkort
bevis på inkomst
Visa fler instruktioner
1

Räkna ut hur mycket du har råd med de månatliga payments.You kan använda en online-leasing kalkylator för att se till att du faktor i några avgifter. Var realistisk, eftersom det inte är lätt att få ut av ett hyresavtal om du har problem med att göra betalningarna.
2

Look för privat finansiering om din FICO poäng är över 700. Platser som Primelease.com och andra kan ofta få dig en bättre ränta än bilhandlare är villiga att erbjuda.
3

Plocka år och modell av Cadillac du vill ha genom att handla på nätet eller begära en broschyr från en Cadillac återförsäljare. Lär dig så mycket du kan om bilen, så att du vet det tillverkarens föreslagna priset samt den genomsnittliga kostnaden för extrautgifter.
4

Gå till återförsäljare och berätta exakt vad du vill . Låt inte säljare pressa dig till någonting, och skriv ner de priser han ger dig.
5

Gå till ytterligare minst en återförsäljare och se om de kan göra dig ett bättre erbjudande. Det är alltid bäst att shoppa runt. Bilförsäljare är mycket konkurrenskraftiga, om de vet att du är jämförelse shopping, kommer de att vara mer benägna att arbeta med dig
6

Tänk på det över natten innan du skriver något.. Leasing en bil är en minst treårig engagemang, så du måste vara säker på att du får affären du vill.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94688.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.