Automobile leasingavtal

köpa en bil är ett större inköp och kan orsaka sömnlösa nätter för många människor. För att minska ångest, många människor väljer att leasa en bil istället för att köpa det rakt av. Innan hyra en bil, är det viktigt att analysera dina behov och förstå de olika typer av leasingavtal som erbjuds. Leasing Definition
Leasing kan vara ett bra alternativ.

Bil leasing är ett alternativ till att köpa bilen. Leasing gör att du kan använda bilen under en angiven tidsperiod. Leasing en bil liknar hyra det - förutom att en hyra kan pågå i så lite som en dag, medan ett hyresavtal har en minsta ettårskontrakt fäst vid den. Du måste lämna tillbaka bilen till leasingföretaget när din hyra är upp eller måste du köpa bilen. Det finns vanligtvis två typer av leasingavtal som finns, enligt American Bar Association.
Sluten Lease
leasingbolaget tar en risk i en sluten hyresavtal.

En sluten hyresavtal är också känd som en "promenad" hyresavtalet. I en sluten hyresavtal, återvänder du bilen i slutet av perioden och gå iväg med några ytterligare förpliktelser. Om det inte finns stora slitage på fordonet, bilens värde när du återvänder det spelar ingen roll. En sluten lease medför oftast högre månatliga betalningar eftersom leasingbolaget som tar på sig risken för den framtida värdet av fordonet.
Open-End Lease
Håll det rengöra.

obestämd leasing, antar du risken för framtida värde, eller "beräknat restvärde" av bilen. I början av leasingperioden, sätter leasingbolaget det beräknade restvärdet på bilen, i princip vad bilen borde vara värd i slutet av leasingperioden. Om det beräknade värdet på bilen vid slutet av perioden är lika med eller högre än det beräknade restvärdet, skyldig dig ingenting. Om under det beräknade restvärdet, måste du betala mellanskillnaden. Open-end hyresavtal har lägre månadskostnad, men är mer av en chansning för konsumenten.
Billeasing Fördelar

Advantage Konsument Även om du kan få betala en säkerhet deposition och /eller leasing avgift i förskott, det finns fortfarande fördelar med att hyra en bil. Du kommer att ha lägre månadskostnad och kan undvika ned betalningar och försäljning skatt helt och hållet. Om du hyr i affärssyfte, kan det finnas skattefördelar.
Billeasing nackdelar

Nackdelar med leasing en bil är att hyresavtalet har inget kontant värde och det finns ingen eget kapital byggts upp i bilen. Dessutom, i slutet av perioden, behöver du inte längre har ett fordon.
Överväganden

Ditt kontrakt kan ha en förtida uppsägning klausul som gör det svårt att bryta hyresavtalet. Förtida uppsägning klausuler brukar kräva ett minsta antal månatliga leasingavgifter som skall göras innan du avbryter, och du kommer att få betala en straffavgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94746.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.