Hur man hyra en bil med en låg kredit värdering

En låg kredit värdering påverkar många av dina ekonomiska beslut, inklusive hyra en bil. En bilfirma ser oftast en värdering av 680 eller lägre så hög risk och kan märka dig som en subprime låntagare. Denna etikett kan göra det svårare att hyra en bil. Om du tittar på att hyra en bil och du har en låg kredit värdering, måste du vara beredd på bilfirma. Saker du behöver
Kredit värdering Handpenning
samarbete signerat
Visa fler instruktioner
1

Bestäm din kredit värdering. Om du är osäker på var du är, få en gratis rapport kredit värdering (se resurser) och ta reda på var du är med din kredit.
2

höja din kredit värdering. Gör vad du kan göra för att höja din kredit värdering innan du hyr. Detta kan inkludera att betala räkningar i tid, minska skulden, öppna nya konton och öka mängden tid du har haft räkningar i ditt namn.
3

spara upp för en stor handpenning eller säkerhet insättning. Ofta kommer bilhandlare kräver en större handpenning (så mycket som 20 procent av den totala kontraktsvärde) för hyrestagare med låga kredit poäng. Du kan också fastna med en högre ränta. Hitta en co-signer
4

. Det kan vara lättare att få ett hyresavtal om någon med en hög kredit värdering är villig att co-skylt på din hyra. Var försiktig med det här alternativet, men eftersom om du inte kan göra betalningar, kommer din co-signer behöva plocka upp slack.
5

Ta reda på vilka bilföretag gör det bäst genom att läsa Wall Street Journal eller checkar ut lagervärden. Biltillverkare som ekonomiskt är ljudet vara mer benägna att riskera leasing till någon med en låg kredit värdering. Likaså de tillverkare som inte gör så bra är mer benägna att vara försiktig.
6

Se till att du har tillräckligt med pengar för att göra utbetalningar i tid. Försumliga på din hyra kan utlösa förödelse på din kredit och orsaka återtagande. Om du befinner dig i en position där du inte längre kan göra betalningar, kontakta din arrendatorn omedelbart. Du kanske kan förhandla fram ett avtal för att hålla ditt fordon och din kredit värdering intakt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94653.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.