Hur du jämför Auto Leasing

Med den stora mängd information som finns tillgänglig på nätet av återförsäljare och tillverkare, jämföra leasing specialare är nästan problemfri. Du behöver inte gå in bilhandlare för att ta itu med bil säljare. Om du redan vet vilken bil du gillar och se ett hyresavtal du vill, kan du ansöka även online. Innan jämföra auto leasing, se till att du anser att de viktiga, föränderliga faktorer som går in avgöra leasingavgifterna du ser eller hör annonseras. Instruktioner
1

Gå till tillverkarens webbplatser som Chevy, Ford, Acura eller annat märke som du väljer för att avgöra leasing specialerbjudanden. När du är på webbsidan, leta efter ett alternativ som ger incitament eller verktyg shopping.
2

Välj det fordon som du vill hyra. Du bör riktas till fördelningen av leasing betalning för bilen du har valt. Skriv ner eller skriva ut några fordon betalningar som du är intresserad i. Var noga med att notera pengar ner krävs, vilket vanligtvis är flera tusen dollar och exkluderar skatter, taggar och avgifter.
3

Jämför din månatliga betalningar och pengar ner. Tänk på att för varje $ 1000 lagt ned mot ett hyresavtal är lika med ca 30 USD i månatlig betalning. Använd denna siffra att jämföra leasing om du funderar på mer eller mindre pengar ner mot ett hyresavtal du ser annonseras.
4

Kontrollera att hyresavtalet är på fordonet du vill. De flesta leasingavtal annonseras för en lägre nivå, basmodell. Om du vill ha en annan nivå eller fler alternativ, priset bilen därefter på tillverkarens hemsida och överväga din $ 30 per månad skillnad för varje $ 1000 hyra.
5

Ring Bilhandlare du har beslutna att ha en bil du vill hyra. Fråga återförsäljaren representant om generalagenten har några fler incitament eller ett bättre pris att erbjuda än vad du såg på tillverkarens hemsida - ibland återförsäljare rabatt fordon och erbjuda billigare leasing möjligheter
6

Fråga återförsäljaren. att förse dig med leasingavgifter om du vill ha en annan nivå eller modell än den du såg annonseras. Du kan också ändra den årliga körsträcka eller övergripande term. Pengar ner är också en faktor, så se till att få fram korrekt betalning från återförsäljaren innan du fortsätter med några jämförelser.
7

Jämför alla dina leasing information och fortsätt att gå in återförsäljare för att provköra. Inte handla på betalning ensam - du kanske inte gillar den bilen med den billigaste betalning

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94784.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.