Hur Antag en Car Lease

Övertagande ett hyresavtal för någon är känd som en upplåtelse antagande. Den skiljer sig från att hyra eller köpa en bil, eftersom du är bara ansvarig för den resterande tiden av den ursprungliga hyresavtalet. Detta kan tillåta dig att hitta en kortsiktig fordon alternativ om du inte vill engagera sig i en två-eller tre-årigt hyresavtal. Instruktioner
1

Träffa den person som för närvarande hyr fordonet och granska de ursprungliga villkoren i hyresavtalet. Verifiera körsträcka begränsningar och leasingperioden, och kontrollera fordon för inre och yttre skador. Du kommer att vara ansvarig för skada som orsakats av den ursprungliga leasetagaren vid slutet av hyresperioden. Se till att kontraktet har tillräcklig körsträcka kvar för dina körvanor.
2

Kontakta lienholder av det ursprungliga hyresavtalet och begära en överföring av ansvar formulär. De kommer att behöva tala med den nuvarande leasetagaren att kontrollera att begäran är tillåtet. Addera 3

Fyll i överföringen av ansvar formulär. Denna form har avslöjande för end-of-lease slitage-och-tår kostnader och inkluderar en kreditansökan. Den lienholder kommer att avgöra om du är kreditvärdiga för att ta bilen hyresavtalet. Underteckna blanketten och skicka tillbaka den till lienholder via post eller fax.
4

Vänta din förfrågan ses över. Låt lienholder fem till sju dagar för att fatta ett beslut. Uppföljning med ett telefonsamtal om du inte har hört från dem efter denna tid. Om ansökan godkänns, kommer lienholder skicka kontraktet och blanketter per post eller begära ett möte om de är lokala. Underteckna pappersarbete och lienholder kommer hantera fordonet registreras för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94739.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.