Hur man leasa en Lincoln MKX

The Lincoln MKX modellen är en lyx fem passagerare SUV. Lincolns mkx erbjuder en front-wheel-drive eller all-wheel-drive alternativet med minimal hyresavtal prisskillnaden. Leasing alternativ tillhandahålls av Ford Credit, och bra till utmärkt kredit krävs för godkännande. Leasing erbjuder annonseras på nätet och ändra månad. Du kan enkelt ansöka om leasing godkännande online eller ansöka via din lokala Lincoln återförsäljare. Instruktioner
1

Gå till Lincoln hemsida för att läsa mer om mkx eller för att visa aktuella leasing incitament. Placera musen över "Fordon" och klicka på mkx modellen att lära sig mer om SUV. Gå till "Shopping Verktyg" och matar in ditt postnummer på huvudsidan för att gå direkt till aktuella leasingavtal erbjudanden.
2

Ansök online för uthyrning godkännande eller på generalagenten. Om du vill ha ett lånelöfte, klicka på "Ansök om kredit" från leasingavgiften resultat webbsida. Ge all din kreditinformation, och om du inte är godkänt omedelbart, kan du förvänta dig ett telefonsamtal eller post som anmälan.
3

Gå till en Lincoln ny-bilfirma att hyra din mkx modell. Berätta din säljare vilken modell du vill hyra och provköra den om det behövs. Hitta en i lager som du gillar innan, om du inte redan har. Om du har godkänts, levererar Ford Credit ett intyg till hands till din återförsäljare.
4

Fyll i Ford Motor kreditansökan, ge din kredit information med din säljare. Du kan ta reda på om du har blivit godkänd nästan omedelbart eller inom en timme.
5

Diskutera hyresvillkor med din säljare. Kontrollera att den årliga sikt (vanligen 24-39 månader), den kilometerersättning (ibland så lite som 10.000 per yer) och pengar ner är angenämt. Du kan ändra hyresvillkor för att passa dina behov. Diskutera alla dina alternativ med din säljare tills du kan komma till ett beslut.
6

ordna upp din nya MKX. Ger full täckning försäkring för din bil och slutföra dina papper. Den Lincoln återförsäljare hanterar dina leasingkontrakt och motorfordon arbete. Nya plattor finns också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94832.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.