Hur man avslutar en Car Lease

En bil leasing är gjord av ett leasingföretag som köper bilar från en bilfirma. Om du leasade bilen, köra ut från en hyresavtal är tidigt möjligt. De bästa alternativen är att hitta någon att ta över hyreskontraktet, eller sälja bilen själv. Gå ifrån hyresavtalet är ett annat alternativ, men det lämnar en dålig märke på din kredit rapport. Instruktioner
Lease Takeover
1

Ring leasingbolag och ta reda på om "antaganden" är tillåtna. Se till körsträcka du har lagt på din bil är lämplig för denna punkt i hyresavtalet.
2

Hitta en ny arrendator som vill ha din bil, och kan ta över betalningarna. En bra resurs för att hitta en ny arrendator är Swapalease.com, som hjälper dig genom hela processen.
3

Utvärdera din bilens skick för hand över till leasetagaren. En bil i bra skick har följande: balanserade däck som matchar, utan ojämna bär mönster, inga chips i färgen, inga större bulor i kroppen, ren interiör, aktuell licens, registrering och besiktning och inga större mekaniska problem. Har bilen detaljerade och få en tune-up om det behövs.
4

Transfer hyresavtalet till den nya ägaren. Gå med den nya arrendatorn till leasingbolag och fyll i de obligatoriska överföringen pappersarbete. Enligt Edmunds hemsida, finns det oftast ett antagande avgift runt $ 300. Ett antagande Avgiften är pengarna en långivare avgifter för att överföra ett leasingavtal.
Sälja bilen
5

Ring leasing bank och fråga om buyout pris. Buyout priset är det belopp banken är villig att sälja bilen titel till leasetagaren.
6

Sök det sanna marknadsvärdet på bilen, eller den enskilde försäljningspriset. Justera priset på din bil körsträcka, färg och region du säljer den i. En bra resurs för detta är den "verkliga marknadsvärde" guide finns på Edmunds.com. Du kan också kolla www.nadaguides.com eller www.kbb.com.
7

Jämför försäljningspriset med bankens buyout pris. Om de är nära, hitta en köpare, och betala banken själv. Du kan ta en förlust på en $ 1000 till $ 2000. När du köper bilen från banken, måste titeln som ska överföras till den nya ägaren av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94757.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.