Försäkringskrav för Leasing

Ett leasingavtal är ett juridiskt avtal mellan två parter som innebär en bit av egendom. Den person eller det företag som erbjuder fastigheten - den Leasor - lovar att leverera och underhålla fastigheten. Den person som kommer att besitta egendom - leasetagaren - går med på att betala ett visst belopp, vanligtvis per månad. För att skydda egendom eller minska risken för att bli stämd, kan Leasor kräva leasetagaren att bära försäkring på fastigheten. I de flesta stater, är auto försäkring obligatorisk, oberoende av hyresavtalet. Hyresgästen försäkring

Många leasingavtal kräver en hyresgäst att köpa hyresgästen försäkring för att skydda den personliga egendom. Leasingföretag bära försäkring på strukturen, men denna täckning inte omfatta de punkter inne i bostaden. Även om det kanske inte verkar som om det finns något av värde att försäkra, att kostnaden för att byta ut allt man äger är kostsamt. Hyresgästen försäkring täcker allt från tv till ett par flip flops.
Car Lease Insurance

När hyra en bil, de flesta auto leasing företag kräver vid minst följande gränser: $ 100.000 per människa och $ 300,000 per händelse, egendom ansvar täckning på $ 50.000, och omfattande och kollision täckning för verkligt värde med en maximal självrisk på $ 500. Dessa gränser säkerställa att leasingbolaget recoups sina förluster i händelse av att bilen är inblandad i en olycka eller blir stulen. Det minskar också risken för ekonomisk ruin för leasetagaren, om leasetagaren är ansvarig för en olycka.
Fördelar med Leasing

När en hem eller bil leasas, faller ansvaret för underhållet till leasingbolag. Detta innebär en betydande besparingar av underhållskostnader för leasetagaren. För dem som inte har råd med handpenning för att köpa ett hem eller en stor bil betalning, är leasing ett logiskt alternativ. De flesta hem leasing är för 12 månader, medan de flesta auto leasing är under tre år. Vid slutet av leasingperioden i båda fallen, kan hyresavtalet förnyas. Eller, kan hemmet hyresgästen flytta och bilen arrendatorn kan antingen lämna tillbaka bilen eller välja att köpa det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94758.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.