Hur man leasa en Pontiac Solstice

Sedan introduktionen 2006 har Pontiac Solstice lovordats av konsumenter och kritiker. Dess Peppy motor och Corvette styling har gjort det ett populärt val för konsumenter som söker en prisvärd sportbil. Leasing ett Solstice liknar inköp, med flera viktiga skillnader. Instruktioner
1

Bestäm vilken kropp stil Pontiac Solstice du vill hyra. Den Pontiac Solstice finns i antingen cabriolet eller coupé stil. Kör en cabriolet kan bli roligare med taket nere, men Coupe versionen kommer att vara tystare och har mindre vägbuller.
2

Välj din trim nivå, optioner och färg. Pontiac Solstice finns i antingen en femväxlad manuell växellåda eller automatisk. Basen Solstice drivs av en 2,4-liters fyrcylindrig med 173 hästkrafter, den GXP trim paketet har en 2,0-liters turbo fyra-cylindrig med 260 hästkrafter. Tolv olika färger finns tillgängliga.
3

Bestäm hur länge du vill hyra en Solstice. Populära Hyresavtalen varierar vanligtvis mellan 24 och 48 månader, det beror på länge länge du vill behålla bilen. Om du gillar det nog, kan du köpa det när hyresavtalet löper ut, om du inte gillar det, kan du alltid vända det igen
4

Beräkna ungefär hur många miles du kommer att köra per år. Lease körsträcka oftast kan anpassas till dina individuella körvanor. Lägre körsträcka gränser kommer att resultera i en lägre ersättning, högre körsträcka kommer att kräva en större ersättning. Var noga med att inte underskatta. End-of-leasingavgifter för överdriven körsträcka kan bli kostsamt, ofta 25 cent per kilometer,. Vara säker på att besluta om en körsträcka plan som fungerar för dig
5

Besök en ansedd Pontiac återförsäljare för att se om den konfiguration du önskar är tillgängligt, om inte, fråga återförsäljaren om fordonet du vill kan överföras i. Se den konfiguration du vill är inom din budget. Du kanske måste släppa en option eller två för att få en månatlig betalning du har råd.
6

Förhandla hyresavtalet med återförsäljaren. Leasing Special är ofta förutbestämd av tillverkaren, men priset (kallas locket kostnaden i ett leasingavtal) är alltid förhandlingsbart. Be att få se fakturan och syftar till att betala så nära det som möjligt. Affären du kan få beror på fordonets aktuella popularitet och marknadsvillkor.
7

åka runt och få offerter från andra handlare att se till att du får det bästa erbjudandet. Var inte rädd för att gå bort om förhandling blir alltför uppvärmd eller om du känner dig pressad av återförsäljaren. Om de villkor och siffror är acceptabla, avsluta affären. Njut av din nya Solstice.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94664.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.