En förklaring av Car Leasing

Bil leasing är användningen av en bil under en bestämd period. Återförsäljare främja ofta leasing som ett alternativ till att köpa ett fordon. Det finns viktiga skillnader mellan att köpa och hyra en bil. Initiala kostnader

När en bil leasas, kan initiala kostnader ingår den första betalningen, deposition, skatter, avgifter och aktiverade kostnadsminskning liknar en handpenning. När en bil är köpt, kan kostnader inkluderar en handpenning, skatter eller registrering.
Ägande

När någon hyr en bil, måste de lämna tillbaka det i slutet av hyresavtalet. När någon köper en bil, är det deras att behålla eller avyttra så snart de har betalat för det i sin helhet.
Betalningar

månatliga leasingavgifter är vanligtvis lägre än lån betalningar och täcka förlusten av värde över tiden, avgifter hyra, skatter och avgifter. Någon köper en bil betalar för hela priset på bilen, räntor, avgifter finans, avgifter och skatter. Längden av hyresavtal, det ursprungliga värdet på bilen och det förväntade värdet av bilen i slutet av leasing alla faktor i hur mycket månatliga leasingavgifter kommer att bli.
Termination

Om någon hyr en bil returneras tidigt, de är vanligtvis betala en uppsägning avgift. Om någon köper en bil slutar sitt lån i förtid, är de ansvariga för det återstående beloppet betalas på bilen. En förare får möta extra avgifter om de överstiger
Använd

slitage eller körsträcka begränsningar som deras hyresavtal. Någon som äger en bil, får använda den så mycket de vill, men de är ansvariga för reparationskostnader och värdeminskning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94857.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.