Slut på Alternativ Car Lease

När dagen närmar sig för slutet av din bil leasing, måste du börja överväga dina alternativ. Hyresavtalet innehavaren sannolikt kommer att presentera dig med fem olika end-of-leasing alternativ, inklusive valet att köpa fordonet, förlänga hyresavtalet, handeln för en ny bil leasing, re-lease eller gå ifrån hyreskontraktet. Ditt beslut kommer att påverka hur du behöver för att förbereda bilen för inspektion i slutet av hyresperioden. Typer

En av de viktigaste typerna av end-of-leasing alternativ är beslutet att återlämna fordonet till uthyraren och befrias från avtalet. Du behöver inte längre göra betalningar på bilen och kan släppa försäkringsskydd. Du måste först lägga till en inspektion för att avgöra om du är skyldig någon pengar på bilen. Ett annat alternativ är att förlänga hyreskontraktet. Du kontaktar banken och be om hyreskontraktet ska förlängas med en inställd tidsperiod. Banken i de flesta fall kan du hyra bilen för samma belopp som i tidigare avtal.
Funktioner

Förutom att vända bilen i eller förlängning av hyresavtalet kommer banken att erbjuda sannolikt möjlighet att köpa bilen. Uthyraren kommer att presentera dig med en buyout pris, som vanligtvis presenteras i ditt hyresavtal. Om du vill äga fordonet, kan du betala detta pris och har titeln överförs till ditt namn. En annan slut-på-leasingavtal alternativ är att byta in din gamla hyresavtal för ett hyresavtal på en ny bil. I detta fall är ett nytt hyresavtal som förvärvats för en annan ny bil.
Missuppfattningar

buyout värdet av en hyrd bil är inte alltid detsamma som dess sanna värdet. Du bör titta på Kelley Blue Book värde för att avgöra om fordonet är värt att köpa via leasing bolaget.
Överväganden

annan potentiell end-of-lease alternativet är att ta ut ett nytt hyresavtal på fordonet. Detta är sällan gjort, men eftersom de flesta nya bil leasing har konkurrenskraftiga priser och ger dig möjlighet att hyra ett helt nytt fordon varje par år.
Varning
p Om du bestämmer dig för att gå ifrån hyresavtalet, se till att din körsträcka ligger inom det intervall som krävs och att bilen inte har lidit stora skador. Du kan möta rejäl avgifter om körsträcka går över belopp som tillåts i ditt hyresavtal. Dessutom kommer bilen att behöva gå igenom en inspektion för att avgöra om du är skyldig pengar för skador eller slitage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94645.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.