Hur du köper ut en bil Lease

Köpa en bil leasing innebär att du köper din hyrda bil antingen efter det att hyresavtalet löper ut eller innan (en tidig buyout). Du kan antingen betala av lånet med kontanter eller få en bil lån för att finansiera utköpet. Det främsta skälet att köpa en bil leasing är att du vet att din bil är i gott skick och du vill behålla det längre än leasingperioden. En annan anledning är att undvika branta straff från överdriven körsträcka eller slitage på bilen. Instruktioner
köpa en bil på Lease-End
1

Kontrollera Kelley Blue Book att fastställa marknadsvärdet på bilen (se Resources nedan). Om marknadsvärdet är lika med eller mer än restvärdet för din bil, är det vettigt att köpa det efter det att hyresavtalet löper ut.
2

Prata med din återförsäljare eller leasingföretag om buyout alternativ och förhandla fram ett rättvist pris för bilen. Addera 3

säkra finansiering för din bil lån eller betala kontant. Var inte rädd för att leta efter en bil lån utanför ett återförsäljaravtal. Detta kan ofta spara pengar.
Köp en bil Lease Tidigt
4

Kontakta långivaren att ta reda på vad den nuvarande buyout priset är.

5

Handla för en bil lån för att finansiera buyout beloppet om du inte har kontanter till hands. Din återförsäljare kan erbjuda dig ett lån, men du bör leta för att hitta det bästa erbjudandet.
6

Få nya långivare att skriva en check till gamla hyresavtalet företaget för det belopp du behöver att köpa ut bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94626.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.