Fakta om leasing ett fordon

När du hyr en bil, det finns en hel del fakta som du behöver veta. Utan att ha alla de villkor, kan du kosta dig lite pengar. När du kompilerar alla dina data, kommer du att kunna se de fördelar och nackdelar med leasing. Du kommer också att kunna jämföra leasing till att köpa en bil för att se vilken som är den mest kostnadseffektiva. Miltal

En av de komponenter som går in i leasingavtalet är antalet miles du kan köra per år. Standarden leasingavtalet gör att du kan köra cirka 12.000 till 15.000 miles per år. När du har överskridit den tilldelade antalet miles, kommer du att debiteras en avgift för varje mil du är över. Om du reser 25 miles, ett sätt att komma till jobbet, fem dagar per vecka, kan leasing vara inte för dig. Detta kommer att sätta dig på 12.000 miles per år, utan att räkna in andra körning krav.
Expense

Leasing blir dyrare. Förr i tiden skulle folk leasa bilar som ett sätt att spara pengar. Någon kan hyra en stor lyxig bil för tre år och ha en prisvärd betalning. Många återförsäljare har kommit undan från leasing på grund av kostnaden, och fler kommer att följa efter inom en mycket snar framtid. Förr i tiden var biltillverkare subventionera leasing, vilket gör dem mer överkomliga. Denna praxis har avstannat.
Reparationer

När du hyr din bil, det finns icke-rutinmässigt underhåll som du kommer att ansvara för. Några av dessa reparationer kan bli mycket kostsamt. Alltför många reparationer och kostnader kan göra leasing mycket dyr. Granska hyresavtal för att se vad ditt ansvar är om reparationer och underhåll.
Alternativ

Efter leasingperioden är slut, äger du inte bilen. En av dina alternativ är att vända bilen i till återförsäljaren och hyra en annan bil, eller så kan du köpa ett fordon. I slutet av ett hyresavtal ger alltid dig med val att göra avseende ett annat fordon. Om du köper en bil, kommer du inte att ha ett inbyte eftersom du hyrt ett fordon.
Uppsägning avgift


När du registrerar dig för ett hyreskontrakt, du är låsta i en tre-eller fyra-års kontrakt. Om du bryter hyresavtalet innan tiden går ut, kommer du att få betala en förtida uppsägning avgift, vilket skulle kunna vara ett betydande belopp. Se till att du har möjlighet att bo med ditt avtal för hela uttrycket innan du registrerar dig för ett leasingavtal. Ta reda på hur mycket uppsägning avgift är innan du registrerar dig för ett hyresavtal. Se om detta är något som du har råd att betala eller vill betala om hyresavtalet sägs upp.
Cash Down

Ett leasingavtal kan kräva en handpenning. Om du har dålig kredit, kan storleken på din handpenning ökas. Förtida uppsägning av hyresavtalet innebär att du förlorar din handpenning. Addera Ny bil
p Om du vill köra en ny bil vartannat eller vart tredje år, då leasing kan vara det bästa alternativet. När hyresavtalet är klar med, kan du fortsätta att hyra år efter år. Detta ger dig möjlighet att köra en nyare typ av bil varje par år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94666.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.