Om Car Leasing Scams

En bluff är helt enkelt ett förtroende trick. Det är inte nödvändigtvis en olaglig praktik - det tar bara nytta av credulousness för en kund att få honom att spendera mer pengar än vad han egentligen borde på en produkt eller tjänst. Bilen leasing industrin är utbredd med skrupelfria aktörer som utnyttjar människor som bara behöver tillfällig användning av ett fordon. Utbilda dig själv innan shopping för ett leasingavtal. Identifiering

Ett leasingavtal är en långsiktig uthyrning. Leasetagaren hittar en bil som hon skulle vilja använda, och de lån leasegivare bilen för en uppsättning av månatliga betalningar som ökar regelbundet som bilen försvagas under leasingperioden. Ju längre hyresavtalet, desto mer ersättning för avskrivningar att behöva betalas ut. För de flesta perioder längre än tre månader, är det ofta i leasetagarens intresse att helt enkelt skaffa ett billån och köpa en bil regelbundet.
Överväganden

Frågor kring olyckor och leasade bilar leder ofta till hyresvärdarna att dra nytta av sina kunder. I många fall, även om hyrestagaren måste köpa sin egen auto försäkring i de flesta fall, kommer han att behöva betala orimliga extra ersättning och sanktioner till hyresvärden. Som skrupelfria leasingbolag kommer ofta räkna med sina potentiella kunder inte läsa igenom detaljerna i sina avtal, många skriver i klausuler om allvarliga påföljder som tillämpas för eventuella olyckor -. Även om det är inte fel av föraren av det leasade fordonet

Varning

Många bil hyra företag kommer att annonsera att bilar kan bytas ut mot nya när som helst, men i många situationer är detta visar sig inte vara fallet. De kommer ofta ut uppsägning avgifter och andra pålagor för att byta bilar. Få något löfte om att en återförsäljare får skriftligen i ett avtal - inte ta muntliga uttalanden som bindande. Dessutom bör potentiella hyrestagare veta att hyra en bil dyker upp på deras kreditupplysningar, även om många leasingföretag kommer att säga att det kommer inte.
Funktioner

Även många bil hyra erbjudanden visar lägre månadskostnad än att ta ut en bil lån och köpa en bil, i de flesta fall är skillnaden mer än görs upp för i dolda avgifter och andra kostnader. Öppna leasingavtal i synnerhet är mogen för missbruk, eftersom de bygger på end-of-lease bedömningar för att avgöra hur mycket leasetagaren måste betala dessutom. Slutna hyresavtal kommer också tack på körsträcka tilläggsavgifter och andra sådana sanktioner som gör det dyrare.
Förebyggande /Lösning

Leasing en bil är ofta bara ett klokt beslut att göra i mycket specifika situationer där leasetagaren endast behöver en bil för en kort tidsperiod. Till exempel kan någon välja att hyra en bil om arbetsgivaren är osäker på huruvida han kommer att föra henne någonstans i de kommande månaderna. Ett leasingavtal skulle ge flexibilitet att ett köp inte skulle. Överväg att ringa en oberoende leasing konsult som kommer att undersöka villkoren för en auto leasing för dig och göra relevanta beräkningar om du planerar att hyra en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94632.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.