Hur man hyra en bil för ett år

Du kanske kan hyra en bil för ett år genom en återförsäljare, även om betalningen är sannolikt att bli dyrare än vad man planerat. Ny bil avskrivning inom ett år är extremt dyrt, och när leasing du betalar på förväntad avskrivning. Överväga att ta över någon annans leasing istället. Du kan undvika pengar ner och njuta av en låg betalning. Bestäm din budget och utforska dina möjligheter att få ett ett-årigt hyresavtal. Instruktioner
Lease från en återförsäljare
1

Gå till tillverkarens webbplats för forsknings fordon. Hitta kontaktinformation för din lokala återförsäljare på hemsidan. När du hittar en bil du är intresserad, kontakta den lokala återförsäljaren och fråga en säljare om att hyra en ny bil för ett år är en möjlighet.
2

ringa runt tills du hittar en återförsäljare som erbjuder ett ettårigt hyresavtal. Gå till återförsäljaren och provköra modellen för dig. Har företrädaren köra dina siffror baserade på pengar ner, milersättning och tid. Bli inte förvånad om betalningen är extremt hög.
3

Låt återförsäljaren köra din kredit för att ge din hyra godkännande. Registrera alla nödvändiga avtal och betala krävs pengar ner för att slutföra ansökningsprocessen. Ta din nya bil hem.
Lease Assumption
4

Kontrollera webbplatser som de i LeaseTrader eller SwapALease. Ange ditt postnummer och titta på leasing övertagande alternativ nära ditt område. Skicka en efterlysning i den lokala uppdelningen av Craigslist.com, och förklara att du funderar på att ta över ett hyreskontrakt med 12 månader kvar.
5

Överväga dina alternativ noga. Kontrollera att det inte finns några skador på bilen du är intresserad av att hyra och att det finns tillräckligt med körsträcka kvar i kontraktet för att passa din körning behov. Om det finns skador eller over-körsträcka, kommer du att betala böter i slutet av hyresperioden.
6

När du har valt ditt fordon, kontakta banken den leasas genom. "Ägare" måste kontakta banken först förklara att han vill överlåta sin hyra till en annan part och att du ringer och tillämpa. Ge leasing representant med all nödvändig fordons-och kreditinformation.
7

Vänta på din anmälan om godkännande. Få försäkringsskydd för fordonet och vänta på ditt kontrakt att anlända med post, eller gå till banken personligen. Läs ditt kontrakt över i sin helhet, underteckna alla dokument som krävs och returnera pappersarbete omedelbart.
8

få nycklarna och eventuella ytterligare objekt för det fordon du är leasing. Komplettera din pappersarbete vid institutionen för motorfordon innan du kör din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94773.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.