Pengar Faktorer av en Auto Lease

En automatisk leasingavtal är ett finansiellt arrangemang där du betalar en månatlig avgift för användning av ett fordon. Vid slutet av leasingperioden - som ofta är två år - du har i allmänhet möjlighet att antingen köpa bilen eller att vända i fordonet. När man beslutar att hyra en bil, det finns flera monetära faktorer att beakta. Månadsbetalning

månadskostnaden är de flesta människors primära bekymmer när hyra en bil. Den månatliga utbetalningen är den summa pengar det kostar per månad för användningen av fordonet. Beloppet är baserat både på din kredit och om kostnaden för bilen. Det är dyrare, till exempel, för att leasa en bil som kostar $ 80.000 till köpa än att hyra en bil som kostar $ 20,0000 att köpa. Om du har en bra kredit värdering, kan du också ha rätt till mer förmånliga hyresvillkor.
Skatteavdrag


För vissa individer, alla eller en del av leasingavgifterna är avdragsgilla. Detta kan innebära att din skattetrycket minskar, vilket i praktiken gör att kostnaden för att hyra en bil lägre. Men för att alla eller en del av dina leasingavgifter som kommer att dras av från din beskattningsbara inkomst, måste du använda bilen för affärsändamål. Du ska dokumentera och spåra affärsdriven miles om du tänker dra dina hyresbetalningar i händelse av en IRS revision.
Kostnad per mil

Några leasingavtal kan du bara köra en viss mängd miles i längden av hyresavtalet. Till exempel kan ett hyresavtal begränsa dig till att köra 10.000 miles per år, eller 20.000 mil totalt på två-årigt hyresavtal. Om du går över denna gräns, är du debiteras en extra avgift när du sätter bilen i för varje mil du gick över. Förstå körsträcka begränsningar och ytterligare avgifter du åsamkas innan hyra en bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94743.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.