Hur Re-Lease en bil

Om du redan är låst i ett hyresavtal men rädslan du betalar för mycket för din bil, är ett alternativ att åter hyra din bil till bättre villkor. Precis som du skulle refinansiera ditt hem för att dra nytta av bättre inteckning villkor, kan du åter hyra din bil. Instruktioner
1

Kontakta din ursprungliga långivaren för att få det nuvarande beloppet hyresavtalet buyout. Du behöver detta för att beräkna betalningar för en annan leasing eftersom när du åter hyra en bil, köper nya långivaren bilen från gamla långivaren.
2

kontakta andra bil hyra långivare för leasing offerter baserade på din buyout belopp. Använd en online-tjänst som Lowermylease.com, att jämföra leasing erbjudanden från olika långivare (se Resources nedan).
3

Leta efter leasingavtal med lägre pengar faktorer. Overinflated pengar faktorer är en viktig orsak till varför vissa leasers betalar för mycket för deras hyresavtal. Lägre pengar faktorer gör att du kan få samma villkor eller bättre i ett nytt hyresavtal för en lägre månatlig betalning.
4

uppmärksam på längden på re-leasingperioden vid utvärdering av affären. Om du kan betala samma månatliga utbetalningen, men få ut av din hyra 12 månader tidigare, är det också en bra affär för dig.
5

Jämför payoff belopp mellan ditt ursprungliga hyresavtalet och en eventuell re-lease erbjuda. Om du kan sänka din payoff belopp med re-leasing din bil, kan du spara pengar om du köper bilen efter hyresavtalet. Om du vet att du inte kommer att köpa bilen efter hyresavtalet, är denna siffra mestadels irrelevant för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94619.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.