Hur att undvika bedrägerier billeasing

Medan de flesta bilhandlare och säljare bil är ärliga, då du kommer att köra över en skrupelfri karaktär när hyra en bil. Undvik bedrägerier billeasing genom att beväpna dig med kunskap så att du kan se dem komma. Gör din hemläxa innan du sätter dig ner för att förhandla kan spara dig pengar och frustration. Instruktioner
1

Forskning bilen och tillverkaren innan du går in i ett återförsäljaravtal. Du hittar all information du behöver på nätet, inklusive fakturan kostnad, pengar faktor /ränta, restvärdet, extra avgifter från tillverkaren och specialerbjudanden och kampanjer.
2

Jämför siffrorna du avslöja med din forskning med de som erbjuds av återförsäljaren innan du börjar förhandla. Om återförsäljare inte erbjuder pengarna faktorn eller kvarstående termer värde du har avtäckt, kräver en bra förklaring eller hitta en annan återförsäljare. Be försäljaren att skriva pengar takt och restvärdet på baksidan av ett visitkort. Detta kommer att göra att säljare ansvarig för offert och hjälper dig att undvika att bli felciterad fel faktorer.
3

uppmärksam på "net cap kostnad" när de förhandlar. Den månatliga utbetalningen kommer från nätet cap kostnaden. Du kan citeras ett försäljningspris, men du måste komma ihåg att de aktiverade arvoden och balanserade skatter faktor till Net cap kostnaden.
4

Ta reda på var kontanter på grund vid undertecknandet går. Om denna siffra inte är beräknad på hyreskontraktet, får fördelningen från försäljaren.
5

Gör beräkningarna för betalningen själv. En av de vanligaste bedrägerier i bil leasing "av misstag" miscalculating månadskostnaden bli högre än den faktiskt är. Det enda sättet att skydda sig från detta är att känna alla de faktorer som går in avgöra en månatlig betalning och faktiskt göra beräkningarna själv. Du kan använda en hand kalkylator för att avgöra vad du ska betala för din månatliga betalning, eller så kan du använda en online-kalkylator som den som erbjuds av Bankrate.com att göra det lättare (se Resources nedan).
6

Undvik att rusade att underteckna ett kontrakt. Ta all den tid du behöver för att se över det pappersarbete och kontrollera siffrorna, även om det innebär att man tar med den hem. Det bästa sättet att undvika bedrägerier är att skriva bara när du är säker på att du har en rättvis uppgörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94618.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.