Mercedes Pre-Owned Lease Alternativ

För vissa människor, kör en Mercedes-Benz symboliserar klass och rikedom. För andra betyder det helt enkelt att köra en bil märke som är känt för säkerhet och stil. Oavsett din motivation för överväger hyra en begagnad Mercedes-Benz, finns information som kan hjälpa dig att förstå dina alternativ innan du går till generalagenten. Mercedes-Benz erbjuder flera alternativ för sin First Class Lease-program på begagnade bilar. Välja Modell År och typ

Mercedes-Benz erbjuder ett leasingavtal alternativ för bilar högst 8 år gamla. Det innebär att om du planerar att hyra en begagnad Mercedes i 2011, kan du välja någon modell från 2003 framåt. Du kan även hitta en 2011 modell som redan har köpt och returneras. Flera modeller finns tillgängliga, besöka Mercedes-Benz webbplats (se Resurser) för bilder på bilar i flera år Addera Förhandla hyresvillkor

Dina alternativ för längden på. en Mercedes begagnad leasingperioden varierar från 24 månader till 60 månader, eller två till fem år. Ta hänsyn till dina transportbehov och om du räknar med att vilja förnya lånet eller välj en annan bil i två eller tre år.

Vid slutet av leasingperioden du väljer, måste du bestämma att lämna tillbaka bilen, omförhandla hyresvillkoren och förlänga hyresavtalet för ytterligare 12 månader, lägg månader till din nuvarande hyresavtal eller köpa bilen. Om du är osäker, be leasing konsult för rådgivning, baserat på faktorer såsom kostnad, nuvarande och framtida modeller som kan bli tillgängliga och dina körvanor.
Beräkning initiala kostnader

Du kan betala hela din hyra kostnaden i en betalning om du väljer. Anta att du vill hyra en 1-årig Mercedes-Benz i 24 månader på en månadskostnad på $ 500. Du har möjlighet att betala $ 12.000 i förskott, vilket sparar pengar på räntekostnader. Detta arrangemang befriar dig också att behöva komma ihåg betalningsdatum.

I vissa fall kan en deposition kan krävas, om detta inte är en vanlig Mercedes-Benz praxis. Om du är skyldig att betala en deposition, kan du välja att ha fyndigheten sträcker sig över 10 månader. När leasingperioden löper ut, kan du be om en återbetalning av dina betalningar deposition eller har det totala sökta beloppet på din nästa Mercedes hyresavtalet.
Lägga försäkringspremier

Du är ansvarig för att försäkra din hyrda bil - det månadshyra beloppet inkluderar inte försäkringsskydd. Om du vill minska din försäkringspremier, kan du höja det avdragsgilla beloppet på er politik. Om du har en olycka, men kommer din kontanta utlägg vara högre. Mercedes säljer även gap försäkring på leasingbilar. Med gap täckning, om du förstöra din Mercedes eller någon stjäl den, och det anses vara en total förlust, behöver du inte betala för en bil du inte kan köra bil eller något som du inte har.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94827.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.