Hur man kan utvidga en Car Lease

När du förlänga en bil leasing , du slutar din första minsta och börjar på nytt . Din bil betalningar kommer att bli mycket mindre för din nya hyra eftersom bilen används i stället för nytt , men det finns några saker du bör tänka på innan man beslutar om detta alternativ är för dig . Instruktioner
1

jämföra de olika slutet av leasing alternativ för att avgöra om utvidga din hyra är rätt för dig . Om du vill hålla bilen du har , men har inte råd att göra utbetalningar billån , kan detta vara ett bra alternativ .
2

Utvärdera din underhållet rekord för din bil . Om du har gjort din due diligence och tagit väl hand om din bil , då är det logiskt att åter hyra din bil i stället hyra en annan begagnad bil . Du vet hur bra du har upprätthållit bilen , men du kanske inte vet hur väl en annan begagnad bil bibehölls .
3

Prata med din återförsäljare om att utvidga din hyra och få ett hyresavtal uppskattning . Jämför hyresavtalet uppskattning till de betalningar du skulle behöva betala för att hyra en liknande ny bil . Om du har viljan att betala bara något lägre månatliga betalningar för den nya modellen , som sträcker sig förmodligen är inte värt det .
4

Få ett leasingavtal citat från ett leasingbolag utanför generalagenten om du don ' t gillar återförsäljarens villkor . Du kan ibland spara pengar på leasingavgifter om du säkra extern finansiering .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94625.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.