Automobile Leasing förordningar

När det gäller att hyra en bil, är lagen på din sida. Inte bara lagen mandat som uppgifter lämnas om ett hyresavtal, det ger också en lista över områden som kan förhandlas för att förbättra villkoren i ditt hyresavtal. Innan du hyra ett annat fordon, kommer du vill besöka en av de många webbplatser dedikerade till bil leasing och köp. De mest populära är Edmunds.com och KellyBlueBook.com. Consumer Leasing lagen (CLA)

Consumer Leasing lagen (CLA) sträcker leasing av bilar som är minst 4 månader gammal och som inte överstiga $ 25.000 i avskrivningar. CLA definierar de regler som bestämmer hur ett hyresavtal skrivs. Till exempel, amorterade belopp, som avgifter som skall samlas in genom en uthyrare och kan innefatta skatter registreringsavgifter samt försäkrings-och underhållskostnader om tillämpligt måste ingå i ett hyresavtal. Base månatliga betalningar, som hänvisar till den mängd pengar som är skyldig efter avskrivningar och skrivs avgifter beräknas, och aktiverade kostnader, vilket är den totala mängden pengar som är skyldig över livet av ett hyresavtal, ingår också i CLA. Lagen ger en tydlig formel för hur avgifter och andra ersättningar ska beräknas och hur ett hyresavtal förhandlas. Addera förordning M

1998 lade Federal Reserve Board nya regler för konsumenten Leasing lagen (CLA). Lagen kallas "förordning M" och återfinns i Code of Federal Regulations (CFR), 12 Titel, Part 213,4. De lag mandat att särskilda upplysningar ska lämnas genom ett leasing agent och ingår i samtliga leasingavtal dokument. Enligt förordning M är återförsäljare krävs avslöja den månatliga och totala kostnaden för ett hyresavtal, eventuella ytterligare avgifter och potentiell körsträcka och tidiga avgifter uppsägning.
Villkor för förhandlingar

Enligt lag frågor om Vem ska betala för underhåll, hur slitaget mäts, hur mycket försäkring som tillhandahålls av en mindre och garantivillkoren är alla föremål för förhandling och är inte nödvändigtvis ensam ansvarig för återförsäljaren.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94721.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.