Ontario Hybrid Incitament

Den kanadensiska provinsen Ontario har hjälpt early adopters av hybrider sedan 2001. I juli 2010 började den Ontario regeringen ett nytt incitamentsprogram för konsumenter som köper en plug-in hybrid elektriska eller batteri-drivna bil. Incitamentet gäller endast nya bilar. Organisationer samt privatpersoner kan ansöka, men det finns en gräns på fem program i ett år. Incitamentsprogrammet är en del av Ontario plan för en i varje 20 fordon på väg att bli en hybrid 2020. Vehicle Definition

Fordon innehåller ett batteri som lagrar el finns i två typer: den konventionella elektriska hybridfordon (HEV) och de hybrider som kopplas in i elnätet kallas laddhybrider och BEV. Dessa förkortningar står för plug-in hybrid elektriska fordon och batteridrivna fordon. Dessa två biltyper har en större kapacitet än den konventionella hybrid och endast dessa typer är berättigade till de stimulansåtgärder på mellan $ 5000 och $ 8500 i kanadensiska valutan.
Vehicle Behörighet

PHEV och fordon BEV köpte sedan den 1 juli 2010 är berättigade till bidraget, förutsatt att de också kan drivas på en motorväg. Mängden av den givna incitament beror på batteriets lagringskapacitet. Till exempel är det stimulansbidrag för en hybrid med en 4kWh (kilowattimme) batteri $ 5000, medan en bil med ett 17kWh batteri kvalificerar för $ 8500. Konventionella hybrider, hybrid omvandlingar och andra typer av elfordon inte kvalificerade för incitament. Tesla Roadster och Smart Fortwo Electric Drive är två av de stödberättigade fabrikat.
Hyrd bil Incitament

Incitament ges även till organisationer eller individer som föredrar att hyra en hybridbil. Mängden av betald incitamentet avser längden på hyresavtalet och om hyresavtalet är för personligt eller användning av flottan. Exempelvis är incitamenten för 33 procent, 66 procent och 100 procent ges för 12 -, 24 - och 36-månaders personliga leasing fordon. Procentsatsen avser andel av hela incitamentet om personen köpte bilen. Fleet fordon får endast ett incitament om bilen är leasad i minst 36 månader, när en 100 procent incitament ges.
Owner Behörighet och betalning
Owners

måste registrera och plåt sina fordon i Ontario i minst 12 månader för att kvalificera sig för incitament. Om ett fordon är köpt utanför Ontario, kan ägaren ansöka endast för incitament om hon registrerar fordonet för första gången i Ontario. En bil återförsäljare kan ansöka om incitament för kunds räkning, eller bilägaren kan skicka in en ansökan till Ontario Ministry of Revenue.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94608.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.