Auto Lease Vs. Köp Analys

Köpet processen att få en ny bil kan inkludera valet att köpa med finansiering eller leasa bilen. Valet handlar om mer än bara plocka alternativet med de lägsta betalningarna. Beslutet mellan köp och leasing bör inkludera dina inställningar om hur du köper bilar och hur du kör din bil. Funktion

köpa en bil med finansiering innebär att man tar ut en bil lån för att täcka kostnaderna för att köpa bilen som inte omfattas av en handpenning. Bil lån har normalt gäller fyra eller fem år, och i slutet av lånet bilen lönat sig och är egendom av ägaren. Med ett leasingavtal, gör bilköpare leasingavgifter för två till fyra år, och sedan vänder bilen tillbaka till leasingbolaget. Ett bilköp innebär att betala ut det fulla värdet av bilen, samt ett hyresavtal endast betalar för avskrivningar under leasingperioden.
Effekter

Eftersom hyresavtalet omfattar endast betalar för värdeminskning på bilen, att betalningarna leasa en bil kommer vanligtvis att vara lägre än de finansiella betalningar för att köpa samma bil. Ett leasingavtal kräver vanligen en lägre handpenning än ett köp. Resultatet är att kostnaderna för att köpa och köra en hyrd bil kommer att vara lägre än ett köp för den term som omfattas av hyresavtalet.
Varning

tillbaka för de lägre utbetalningar, kommer bilen hyresavtalet med betydligt fler restriktioner. Leasingavtal kräva att köparen har högre nivåer av försäkringsskydd, vilket kan kosta mer än köparens nuvarande försäkring. En bil leasing begränsar också mängden miles bilen kan köras, typiskt 10.000, 12.000 eller 15.000 miles per år. Om bilen har mer än de avtalade miles i slutet av hyresavtalet, kommer det att finnas en extra avgift för den drivna extra miles. I slutet av hyresavtalet, kommer köparen att ansvara för att betala för eventuella skador på fordonet ovan normalt slitage. Dessa avgifter kan bli ganska dyrt.
Överväganden

Leasing en bil som känns bäst för förare som gillar att köpa en ny bil varje två till tre år. Ett leasingavtal ger detta köparen betalar endast för den använda avskrivningar, och det finns ingen möjlighet att på grund av mer än bilen är värd när han är redo för en ny bil. De bästa leasing kandidaterna vet hur många miles de kör varje år och tar mycket väl hand om sina bilar. Hyresavtalet Köparen måste vara medveten om att han kan ha att skriva en check för flera tusen dollar till leasingbolag när han har körskador eller överskott miles.
Betydelse

Leasing är ofta skjuts på köparna baserat på lägre utbetalningar. Bilköpare som hyr att få en dyrare bil eller lägre betalning måste förstå att inte följa de restriktioner i hyresavtalet kan orsaka hyresavtalet att vara dyrare än att finansiera ett köp. Köpare som finansierar med lån och betala av lånet helt kommer att ha en bil utan en betalning, något som aldrig händer för leasing köpare. En fri och klar bil i bra skick kan vara en bra handpenning på en ny bil, och göra inköp betalningarna så lite som leasingavgifter för köparen utan någon säkerhet att handla i. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94564.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.