Hur man söker auto återförsäljare som finansierar personer med Bad Credit

kvalificera för ett billån när du har dåliga krediter är oftast enklare om en auto återförsäljare är villiga att arbeta med dig. Banker som har tidigare relationer med en auto återförsäljare kommer att gå den extra milen för att hjälpa återförsäljarens kunder får finansiering. Att hitta en auto återförsäljare som finansierar människor med dålig kredit kommer att förbättra dina chanser att få den bil du behöver. Saker du behöver
kreditupplysning stubbar
Pay
skattedeklarationer
Lease
Elräkningar
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din telefonboken s bil och bil avsnittet för begagnade bilhandlare. Mindre återförsäljare inte alltid annonsera på internet, men de flesta kommer att ha en lista på Gula Sidorna. Fokus på auto återförsäljare som säger att de är "köpa här, betala här" återförsäljare. Auto återförsäljare som låter köparna gör månatliga bil betalningar på bilen hel erbjudandet intern finansiering.
2

prata med vänner och familjemedlemmar med kredit problem. Vissa auto återförsäljare som är specialiserade på dåliga krediter finansiering huvudsakligen baseras word of mouth. När man talar med någon om sina erfarenheter med en dålig kredit auto återförsäljare, ställa frågor om längden på lånet, räntan och krävs handpenning.
3

Ring auto återförsäljare du hittar och fråga dem om de finansierar människor med dålig kredit. Om de gör det, be återförsäljare vad minsta kredit värdering som de kräver för att godkänna finansiering. Återförsäljare placerar ofta kunder i tre nivåer baserat på deras kredit poäng. Ta reda på om det återförsäljaravtal tar innan auto historia lån betalning beaktas vid översynen låneansökningar.
4

Få en ny kreditupplysning och kredit värdering. Att känna din kredit värdering och kredit svagheter rapport kommer att förbereda dig för att förhandla med en auto återförsäljare. Se tidigare auto lån har noll balanser, sedan att ha en positiv auto historia återbetalning av lån kan påverka en auto återförsäljare s beslut om att finansiera ett köp.
5

Fyll i en ansökan billån. Auto återförsäljare som finansierar människor med dålig kredit kommer att kräva mer dokumentation än traditionella långivare. Ta kopior av de senaste lön Män, skattedeklarationer (om egenföretagare), räkningar och hyresavtal. En återförsäljare kan också begära att flera referenser och dokument som visar bostad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94609.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.