Hur man gör en GMAC Betalning Auto Loan

Under 2009 bytte GMAC sitt namn till Ally Bank. Kunder som tidigare finansierats sitt fordon genom GMAC kommer att behöva gå igenom Ally banken för alla sina betalningar behov. Du kan göra en betalning på flera sätt genom Ally inklusive en en gång betalning online, återkommande automatiska betalningar eller gireringar och kreditkortsbetalningar via telefon. Välj den betalningsmetod som är mest bekvämt för dig att se till att du aldrig missar en betalning på förfallodagen. Instruktioner
1

Mail din betalning i form av en personlig check, postanvisning eller bankväxel till:

Payment Processing Center

PO Box 78234

Phoenix, AZ 85.062-8234
2

Call betalningen centrum vid 1-800-325-6000 för att göra en betalning med kreditkort. Ring 1-877-845-2642 för att göra en betalning med en check via telefon eller 1-800-926-9400 för att initiera en överföring från ditt bankkonto för att göra ditt lån betalning. Du kommer att debiteras en $ 15 avgift för betalning via telefon.
3

Logga in på ditt Ally Auto Finance konto för att göra en betalning på nätet. (Se Resurs 1) Gå till konton sammanfattande delen av Ally webbplatsen och välj "Gör en gång betalning." Ange beloppet för betalningen och följa systemet för att slutföra betalningen.
4

Etablera automatisk återkallelse betalningar i din Ally Auto Finance konto. Schemalägg dagen för den månatliga betalningen och ange vilka checkkonto ska användas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94611.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.