Hur att finansiera en begagnad motorcykel

Om du är i marknaden för en begagnad motorcykel du kanske behöver hjälp med att betala för det. Det finns några källor du kan hjälpa till att få en motorcykel finansieras. Granska alla dina alternativ innan du väljer en finansieringskälla. Genom att shoppa runt du skulle kunna spara pengar med en lägre ränta och bättre villkor. Instruktioner
1

Besök en lokal bank och fylla i en låneansökan. Du kommer att behöva lämna personlig information som ditt namn, adress, personnummer, telefonnummer, födelsedatum, arbetsplats, och tre till fyra personliga referenser. Du kommer också att bli tillfrågad om finansiell information, såsom din inkomst, bankkonton och kontokortskrediter. Den banktjänsteman kommer att granska din fil för att se om du uppfyller kraven för ett lån, och på vilka villkor.
2

igenom villkoren för lånet om du är godkänd. Beroende på mängden, kanske du inte behöver sätta upp motorcykeln som säkerhet. Om ingen säkerhet behövs ditt lån kommer att vara utan säkerhet, även känd som en signatur lån. Den mäklare kommer att gå över lånebeloppet, betalningsplan, ränta och andra villkor.
3

betala med kreditkort. Om du inte kan få ett banklån och du har en hög gräns kreditkort, kan du använda den för att köpa motorcykel. Du bör läsa villkoren för kreditkort försiktigt eftersom vissa bär höga räntor.
4

Kontrollera med återförsäljare för att se vilken typ av finansiering är tillgänglig. Jämför den finansiering som erbjuds av återförsäljaravtalet med dina andra finansieringskällor. Detta steg kan du spara pengar. Den ränta du får från generalagenten kommer att bero på din kredit historia.
5

Köp din motorcykel med ett hem kapital kredit. Om du har byggt upp tillräckligt med kapital i ditt hem, kan du använda tillgången kontroller som föreskrivs av långivaren för att köpa din motorcykel. Betalningar är oftast bara ränta. Detta lån är säkrad med ditt hem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94566.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.