Hur man lägger in en insättning på en ny bil

När du har hittat den bil du vill köpa, kommer du vill göra en insättning på bilen. Depositionen kommer att ge dig ett par dagar att forskning dina finansieringsalternativ och försäkringskostnader för den nya bilen. Hur mycket ska depositionen? Vilka är de acceptabla former av betalning för insättning? Det finns flera variabler att beakta när man beslutar mängden och formen av insättning för att göra. Instruktioner
1

Tänk förhandlingslösning inköpspriset på bilen. Förväntningen av bilhandlare för fyndighetens storlek du vill lämna kommer att vara olika beroende på priset. Till exempel bör en $ 50 till $ 100 insättning på en $ 15,000 bil vara tillräcklig. Men på en $ 75,000 bil, kan återförsäljaren förvänta sig en insättning på $ 500.
2

Betrakta tidsram ålagts av bilhandlare. Vissa erbjudanden senaste för bara några dagar. Om det förhandlade köpeskillingen kommer att löpa under två dagar, är depositionen behöver du inte göra det stort. Det beror på att du inte frågar bilhandlare att hålla på till bilen under en längre tid och därigenom överbelasta dealern.
3

Fråga bilhandlare om en viss mängd av deposition krävs av generalagenten. Du vill inte få reda på att din affären föll igenom på grund av en insättning som inte uppfyllde återförsäljaravtal krav.
4

Gör insättning i en form som är godtagbar för generalagenten. De flesta återförsäljare kommer att acceptera kontanter, checkar och kreditkort. Många människor gillar att tjäna belöningar kreditkort, och auto inköp är inget undantag. Om du gör en insättning med kreditkort, vara medveten om att återförsäljaravtalet kan ha en tröskel för hur mycket av hela transaktionen kan betalas med kreditkort. Till exempel, om det återförsäljaravtal tillåter endast $ 300 i hela köpet som skall betalas med ett kreditkort och du betalat $ 100 insättning med ditt kreditkort, som innebär att du kan betala bara $ 200 i handpenning med kreditkort. Du kommer att behöva överväga där resten av din handpenning kommer från innan betalning av depositionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94504.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.