Hur du köper en bil med negativt eget kapital

I auto lån industrin, innebär negativt eget kapital att de inbetalade skulden från en bil lån överstiger det verkliga värdet på bilen. Om du planerar att köpa en ny bil, inte handel-i bilen med negativt eget kapital lite för att minska kostnaden för din nya bil. Köpa en ny bil med negativt eget kapital resulterar oftast i mer övergripande lånekostnader, men det finns några vägar runt hindren. Saker du behöver
Handpenning
Visa fler instruktioner
köpa en bil med negativt eget kapital
1

Bestäm det aktuella marknadsvärdet på din bil innan du besöker en bil återförsäljare. För att hitta den mest exakta värdet, besök webbplatsen för Kelley Blue Book eller Edmunds och ange dina bilar detaljer, inklusive märke och modell, körsträcka och skick. Använd den medföljande värdet att besluta om att göra ett inbyte på en återförsäljare skulle ge något incitament för kvittning negativt eget kapital.
2

Utreda eventuella auto rabatter för särskilda fordon du är intresserad av att köpa. Biltillverkare har ofta auto rabatter för att locka folk att köpa sina fordon. Du kan använda gratis pengar från en automatisk rabatt för att täcka det negativa egna kapitalet för din nuvarande bil.
3

in en större handpenning om möjligt. En stor handpenning minskar den totala kostnaden för din nya bil och effektivt kompenserar det negativa egna kapitalet i ditt fordon. Fråga din återförsäljare om de erbjuder någon kontantinsats matchning incitament. Matchande incitament uppmuntra större avbetalningar som minskar eller upphäver negativt eget kapital.
4

refinansiera din negativt eget kapital. Om du har bra kredit, kan du ha möjlighet att refinansiera det negativa egna kapitalet i billån för din nya bil. Kontakta din nuvarande långivare och diskutera refinansiering alternativ.
5

förlänga din bil lån. Långivare kan tillåta dig att inkludera din negativt eget kapital i det nya billån genom att förlänga lånet. Förlänga lån kan hjälpa dig att köpa en bil med negativt eget kapital, men det ökar också de totala kostnader såsom räntor och finansiella kostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94587.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.