Hur : Undvik begagnad bil Scam

Du köper en begagnad bil från en återförsäljare - köra iväg med ett leende . Flera dagar senare återförsäljaren ringer dig , kunden , berättar att finansieringen inte kunde ordnas på de ursprungliga terms.Oops ! Instruktioner
1

Röd flagga .... Red Flag ! Många bilköpare faller offer för bedrägerier som orsakade många husägare att börja leva i ett tält . Merparten av tiden , är det begagnad bil bluff som används på de fattiga eller arbetarklassen amerikaner vars största köp ( annat än ett hem ) kommer att vara en bil ..... begagnat eller nytt .
2

Såhär fungerar . Dealern komplicerar i onödan och förvirrar köparen onödan vilket gör att de kan ta ut för höga priser och avgifter för bilen och finansieringen . Köpare med dålig eller marginell krediter är de största offren i denna " yo - yo " försäljning praxis . I många fall skulle återförsäljaren skicka utanför partiet med ett leende och vinka adjö , då , dagar senare , ringer du säga finansieringen inte kunde ordnas på de ursprungliga villkoren .
3

konsumenten berättade att han /hon måste komma tillbaka och skriva nya papper på en högre ränta och andra ogynnsamma villkor . Ska de försöker avbryta , berättar dealern dem : NO WAY ! Ofta kunden är i stånd att vägra . Dessa metoder är oroande och kan tyda kriminella bedrägerier så säger FTC , och de pressar fram emot att sätta stopp för det .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94442.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.