Hur få ett banklån för en bil

Känn din kreditvärdighet innan shopping för en bil. Du kanske kan dra nytta av kredit incitament från återförsäljarna, såsom priser noll procent ränta, om du har bra kredit. Människor med dålig till rättvis kredit kan ha svårt att ta ut en bil lån, och kan klara sig bättre genom att hitta ett lån innan shopping för en bil. De flesta återförsäljare arbetar med många banker och kanske kan få dig en bra hastighet, beroende på kredit. Men det är bäst att gå beväpnad med ett lånelöfte för att säkerställa att du får det bästa erbjudandet. Saker du behöver
Computer Telefon Foton och Internet
bevis på inkomst
bevis på uppehållstillstånd
handpenning pengar
Visa fler instruktioner
1

Ta reda på vad din kredit värdering är. Om du har bra kredit, bör du kunna plocka din favorit finansiellt institut, eller låter återförsäljaren söka åt dig. Om din kredit är rättvist att bra, skaffa ett lånelöfte från en långivare innan bil handla för att rädda dig från förlägenhet om icke-godkännande på återförsäljare. Köpare med dålig kredit kan hitta ett lånelöfte på sin lokala bank, eller söka på Internet efter "dåliga krediter auto lån," men du kommer sannolikt att få en hög ränta.
2

Ring eller fysiskt gå till antingen bank du gör affärer på eller en som annonserar låga priser för att få ett lånelöfte. Du kan göra detta genom att helt enkelt ringa eller gå till banken och be att få tala med billån avdelning, eller om att du vill teckna ett billån. Du kommer bli ombedd att lämna information om din anställning information årliga bruttoinkomst, och uthyrning eller inteckning betalningar. Du kommer också att behöva lämna ditt personnummer, födelsedatum och bevis om uppehållstillstånd. Du bör veta om du är godkänd samtidigt i telefon eller strax efter om du ringer in i banken. Om du besöker banken, bör du vet också att dagen om du är lånelöfte. Om du inte är godkända, söka någon annanstans på nätet. Många banker lånar i övervägande av olika kredit situationer, men akta dig för alltför höga räntor. Du kan ringa bankerna som du har hittat på nätet eller fylla i en kreditansökan via Internet för att avgöra godkännande.
3

Berätta återförsäljaren som du redan har godkänts för ett billån. Den bank som har lånelöfte du kommer att berätta vilken typ av bil du kan köpa i form av fordonets ålder och körsträcka. Belåningsgrader (LTV) kommer också att beaktas. Till exempel, kan utmärkta kredit kunder tycker att de är godkända för 120 procent av ett fordons värde, medan dåliga krediter kunder kan tycka att de är godkända för endast 70 procent av ett fordons värde, vilket innebär att de kommer att behöva för att komma upp med en ned ersättning som motsvarar 30 procent av en bils värde.
4

plocka ut bilen som du vill ha och låt återförsäljaren se om han kan slå din kurs eller minimera din handpenning, om det behövs. Om du köper från en privat ägare, är detta inte ett alternativ. Människor som köper från en privat säljare bör dokumentera VIN (chassinumret), körsträcka, år, gör, nivå (om tillämpligt) och eventuella alternativ i bilen, såsom lädersäten, aluminiumfälgar, underhållningssystem, bogsera paket, eller någon annan sådan tillägg. Ring banken för att lämna denna information. Banken kommer då att ge dig ett lån belopp baserat på din LTV.
5

Plocka upp din check från banken om du får ditt lån utanför en återförsäljare, eller vänta på att det ska skickas till om du går igenom en online-försäljare. Registrera din bank avtal på denna punkt. Om du har köpt från en återförsäljare, men finansierar någon annanstans, måste du ha en köparens order i hand. En köparens order listar all information om bilen som du behöver, inklusive alla alternativ och VIN, liksom priset nedbrytning. Om du köper privat, behöver du bara ha en lista som du skapade i alla fordon detaljer.
6

Logga lån pappersarbete på generalagenten om du använder den för finansiering. Du kommer att behöva göra någonting mer på denna punkt, eftersom kontrollen kommer att skickas till återförsäljaren, eller kommer det att vara elektroniskt finansieras. När alla papper är undertecknade på återförsäljare, är din finansiering klar. Om att plocka upp en check på en bank eller med ett skickas till dig, är din finansiering klar när alla steg följs och du får din check.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94547.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.