Hur vet jag om min bil titel har panträtt?

Du är i för en riktig mardröm om din bil titel har panträtt som du inte är medveten om. En lien innebär att ett finansiellt institut fortfarande äger bilen, och lånet från institutionen måste betalas ut innan bilen är rättmätigt ditt. Kontrollera att din bil är fri från panträtter i syfte att undvika eventuella juridiska frågor, och att ha sinnesfrid. Hur du kontrollerar om en bil Lien

Beställ en rapport fordon historia från ett företag som AutoCheck eller CarFax. Ett fordon historia rapport kommer att beskriva bilens hela historia, även när den ursprungligen köptes, när och med vem en lien var aktiv, biljetter och andra kränkningar fordon, samt eventuella rapporterade olyckor och påståenden.

Kontakta din lokala av motorfordon tjänster för att ta reda på om ditt län eller stat erbjuder en panträtt check. Om tillgängligt, kan tjänsten vara gratis, eller det kan finnas en serviceavgift bedömas per sökning. Du behöver bilens serienummer eller fordonets identifieringsnummer för att söka efter aktiva liens.If du bor i USA, kommer din lokala avdelning av motorfordon (DMV) kontoret kunna kontrollera och se om din bil är fri från alla aktiva panträtter.
p Om du inte har bilen titel i din ägo, är en oförmögna att förvärva en kopia av titeln från din lokala DMV, bilen troligen har en aktiv kvarstad på det, och finansiellt institut innehar titeln. Kontakta din lokala DMV för att ta reda på vem som är lien innehavaren av ditt fordon. Addera Tips

inte köpa en begagnad bil från en privat säljare eller återförsäljare utan att först kontrollera att samtliga finansiella åtaganden har tagits om hand. Om säljaren eller återförsäljare inte kan producera en titel, begära en rapport fordon historia så att du självständigt kan bekräfta att det inte finns några aktiva panträtter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94505.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.