Hur att finansiera en 2-Year-Old begagnad bil

Det krävs en hel del forskning och tankeprocess när det gäller att köpa en två-årig begagnad bil. Du måste ge speciell förkärlek till de finansieringsalternativ som du kan träna samtidigt finansiera en begagnad bil. Du kan också behöva besöka ett antal bilhandlare tills du hittar rätt bil som du har råd innan de ansöker om finansiering. Saker du behöver
bevis på inkomst (kopia av lön Män) katalog Kreditupplysning
Cosigner
Visa fler instruktioner
1

Ta med en vän eller familjemedlem med dig när du går till butiken för finansiering av din begagnade bil eftersom du kan behöva en cosigner. Vid det här laget bör du veta exakt vad du vill. Ta reda på i förväg genom att ringa säljkontor om vilka handlingar du ska ta med dig att kvalificera sig för finansiering. De flesta finansbolag kräver bevis på sysselsättning, kreditupplysning, bevis om uppehållstillstånd och räkningar. Vissa kommer även att kräva en liten handpenning.
2

Se till att du besluta om en budget innan du söker finansiering för begagnad bil. Ta reda på vad det kostar att hyra bil och jämföra köpa alternativet med det. När du forskning specifika bilmodeller, tekniska specifikationer och priser, hålla din livsstil i åtanke och väljer modeller som passar din livsstil.
3

Leta efter finansbolag som är redo att finansiera gamla och används bilar. Ta reda på om deras räntor, lån besittningsrätt, och månatliga betalningsalternativ. Gå inte genom marknadsföring jippon, använd istället fakta som ett sätt att utvärdera företag
4

När du utvärdera finansieringsalternativ, uppmärksamma tre saker:. Beloppet du ska finansiera den totala belopp som du ska betala (lånebeloppet, serviceavgift, räntor och handpenningen), och det faktiska priset på fordonet.
5

Titta på webbplatser som har sekretessbelagda delarna där begagnade bilar säljs av bilägare och bilhandlare. Titta på samma klassificerade webbplatser för företag egenfinansiering som erbjuder låga räntor. Du hittar konkurrenskraftig finansiering från många auto återförsäljare som försöker få nya affärer. Förhandla ett pris som du har råd kommer att vara avgörande.
6

Läs finansieringen kontraktet innan det slutliga köpet. Det finns många saker i finstilta som du behöver veta innan du finansiera en bil. Fråga säljaren om det finns någon form av garanti på fordonet och hur länge det varar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-financing/94542.html

Previous:
Next:

egenfinansiering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.